Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αμινοξέα επιταχύνει την ανάπτυξη των οστών

Oct 26, 2017

Τα αμινοξέα είναι σημαντικές ουσίες στον εγκέφαλο, περιεχόμενο αμινοξέων έως και 90% ή περισσότερο. Η σύγχρονη βιολογική έρευνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι είναι έξυπνοι, σοφία και ο τεράστιος εγκέφαλός τους είναι αδιάσπαστος. Οι άνθρωποι στην εξέλιξη της διαδικασίας, κατέκτησαν την ικανότητα να αποκτήσουν πρωτεΐνες (αμινοξέα), τόσο καλά αναπτυγμένες, υψηλά IQ, και να κυριαρχούν σταδιακά στον κόσμο.

Πειράματα δείχνουν ότι η ποσότητα των αμινοξέων στον εγκέφαλο, καθορίζει το επίπεδο της ανθρώπινης νοημοσύνης και της μνήμης, του εγκεφάλου, τη βελτίωση της μνήμης του κλειδιού είναι να συμπληρώσει τη διατροφή των αμινοξέων. Επιπλέον, τα αμινοξέα έχουν τα ακόλουθα αποτελέσματα και αποτελέσματα:

1, να εξαλείψει την κόπωση, να κρατήσει έντονη, να βελτιώσει την κατάσταση υπο-υγείας

Η τρυπτοφάνη μπορεί να ανακουφίσει το άγχος, να αποφύγει την κατάθλιψη, το άγχος και άλλες καταστάσεις, σταθερά συναισθήματα, να διατηρήσει ισχυρή ενέργεια.

2, για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου

Η τρυπτοφάνη έχει ως αποτέλεσμα την προώθηση του ύπνου, "φυσικών χαπιών ύπνου" στον κόσμο.

3, για τη βελτίωση της ανοσίας

Τα αμινοξέα είναι το βασικό υλικό του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, ο αριθμός και η ποιότητα των αμινοξέων και η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι στενά συνδεδεμένη με την ισχυρή τρυπτοφάνη, φαινυλαλανίνη, η λυσίνη είναι οι απαραίτητες πρώτες ύλες για την παραγωγή αντισωμάτων, τα αμινοξέα, είναι η βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.

4, για την προώθηση της νόσου, μετεγχειρητική ανάκαμψη

Τα διακλαδισμένα αμινοξέα (λευκίνη ισολευκίνη και βαλίνη) μπορούν να επιταχύνουν τον ρυθμό ανάκτησης του ασθενούς.

Μπορούν τα αμινοξέα να βελτιώσουν την ανοσία;

Τα παιδιά, επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα, η σύνθεση των αντισωμάτων στο ανθρώπινο σώμα είναι χαμηλή, με αποτέλεσμα την αντοχή σε ξένα βακτήρια και την εισβολή των φαγοκυτταρικών κυττάρων (όπως τα λευκά αιμοσφαίρια) λιγότερο βιώσιμη, να μολύνει μια ποικιλία ασθενειών. Τα αμινοξέα μπορούν να επιταχύνουν τη σύνθεση της ανθρώπινης ανοσοσφαιρίνης, από τη θεμελιώδη αύξηση της ανοσίας, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα κρυολογήματα, ο πυρετός, ο βήχας και άλλες ασθένειες.

Επιταχύνετε την ανάπτυξη των οστών

Τα οστά αποτελούνται από μήτρα οστών και μεταλλικά οστά: μήτρα οστού που αποτελείται κυρίως από αμινοξέα, προσδιορίζει το σχήμα του οστού, το μέγεθος και την ευκαμψία. οστικό ορυκτό αποτελείται κυρίως από ασβέστιο, καθορίζει την οστική πυκνότητα και σκληρότητα. Έτσι τα αμινοξέα και το ασβέστιο είναι τα κύρια «δομικά υλικά» που αποτελούν τα οστά.

Το σώμα των παιδιών βρίσκεται στο στάδιο της ταχείας ανάπτυξης και ανάπτυξης, η ζήτηση για ασβέστιο είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα παιδιά στο αναπτυξιακό στάδιο του ασβεστίου δεν μπορούν να διαχωριστούν από τα αμινοξέα. Τα αμινοξέα είναι οι «αχθοφόροι» διαφόρων ορυκτών και ιχνοστοιχείων στο σώμα. Το ανθρώπινο σώμα στο συμπλήρωμα ασβεστίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, σεληνίου και άλλων ορυκτών και ιχνοστοιχείων, την ανάγκη για αμινοξέα και πρωτεΐνες για τη μεταφορά τους σε όλο το σώμα. Όπως η έλλειψη αμινοξέων, αυτά τα ιχνοστοιχεία και τα ανόργανα στοιχεία δεν μπορούν να αποσταλούν αποτελεσματικά στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος, θα εξακολουθήσουν να οδηγούν στην έλλειψη ορυκτών και ιχνοστοιχείων στο σώμα.