Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αποσύνθεση και μετασχηματισμός αμινοξέων

Jul 03, 2017

Αμινοξέα Το αλουμινικό οξύ (Χουμικό οξύ, συντομογραφημένο ΗΑ) είναι τα υπολείμματα των ζώων και των φυτών, κυρίως τα υπολείμματα των φυτών, μέσω μικροβιακής αποσύνθεσης και μετασχηματισμού, αμινοξέων καθώς και μια σειρά πολύπλοκων διαδικασιών γεωχημικής αντίδρασης και συσσωρεύονται μια κλάση οργανικής ύλης . Αποτελείται από αρωματικές και διάφορες λειτουργικές ομάδες πολυμερών οργανικών οξέων, με καλή φυσιολογική δράση και απορρόφηση, σύμπλεξη, ανταλλαγή και άλλες λειτουργίες. Το χυμικό οξύ είναι το κύριο στοιχείο του άνθρακα, του υδρογόνου, του οξυγόνου, του αζώτου των αμινοξέων, του θείου, είναι αρωματικές ενώσεις πολυσθενούς τύπου φαινόλης και πολυσυμπυκνώματα αζωτούχων ενώσεων.

Ευρέως διανεμηθεί σε χαμηλού επιπέδου άνθρακα, χώμα, ιζήματα νερού, ζωικά περιττώματα, οργανικά λιπάσματα, κατάλοιπα ζώων και φυτών και ούτω καθεξής. Συχνά βλέπουμε ότι το έδαφος είναι μαύρο, επειδή το χουμικό οξύ (που δεν περιέχει χλώριο που περιέχει χουμικό οξύ είναι κίτρινο) σε χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα άνθρακα (λιγνίτη, τύρφη) ), ακολουθούμενη από οργανικό λίπασμα (περίπου 5 έως 20%). Ο άνθρακας αμινοξέος τεχνητά οξειδώνεται (όπως επεξεργάζεται με αέρα, όζον ή νιτρικό οξύ) για να σχηματίσει αναγεννημένο χουμικό οξύ

Σύμφωνα με τη διαλυτότητα στο διαλύτη και την ταξινόμηση χρώματος, το αμινοξύ μπορεί να χωριστεί σε τρία συστατικά: ① διαλυμένο σε ακετόνη ή αιθανόλη μέρος που ονομάζεται καφέ οξύ? ② αδιάλυτο στο τμήμα ακετόνης που ονομάζεται μαύρο φουλβικό οξύ. ③ διαλυτό στο νερό ή λεπτό Το όξινο μέρος ονομάζεται φουλβικό οξύ

Για την γεωργία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετα θρεπτικών συστατικών, ρίζες και πρόσθετα λιπασμάτων Zhuanggan, βελτιωτικά εδάφους, ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών, ενώσεις λιπασμάτων λιπάσματος, ψυκτικοί παράγοντες αμινοξέων, παράγοντες ξηρασίας, σύνθετοι συνεργιστές λιπασμάτων και άζωτο, φωσφόρος, κάλιο και άλλα στοιχεία με λιπάσματα με χουμικό οξύ, με αποδοτικότητα λιπάσματος, βελτιωμένο έδαφος, τόνωση της καλλιέργειας, βελτίωση της ποιότητας των γεωργικών προϊόντων και άλλων λειτουργιών. Μαγνήσιο humate, το χουμικό οξύ και ο ψευδάργυρος, ο χυμός σιδήρου χουμικού οξέος σε συμπλήρωμα ανεπάρκειας μαγνησίου εδάφους, έλλειψη ψευδαργύρου καλαμποκιού, οπωροφόρα δέντρα στο σίδερο έχει καλή επίδραση? το χουμικό οξύ και ο ζιζανιοκτόνος αιθέρας, η ατραζίνη των αμινοξέων και άλλα μίγματα φυτοφαρμάκων, μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα, την παρεμπόδιση της υπολειμματικής τοξικότητας. το ανθρακικό νάτριο είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της σήψης της μηλιάς.

Οι ρυθμιστές ανάπτυξης ευρέος φάσματος των φυτών, το αμινοξύ για την προώθηση της ανάπτυξης των φυτών, μπορούν να ελέγξουν σωστά το άνοιγμα του φυλλώματος των φυτών, να μειώσουν τη διαπνοή, η ξηρασία να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, να βελτιώσει την ικανότητα αντίστασης, να αυξήσει την παραγωγή και να βελτιώσει την ποιότητα του η κύρια εφαρμογή του στόχου σιταριού, καλαμποκιού, γλυκοπατάτες, κεχρί, ρύζι, βαμβάκι, αραχίδες, κράμβη, καπνός, μουριές μεταξοσκώληκα, φρούτα αμινοξέων, λαχανικά κ.λπ. μπορεί να αναμιχθεί με μερικά μη αλκαλικά ζιζανιοκτόνα και συχνά συνεργιστικό αποτέλεσμα.

Τα αμινοξέα στο ρόλο της ανάπτυξης των φυτών έχουν τρία: 1) οργανική πηγή θρεπτικού συστατικού αζώτου, 2) παράγοντα χηλίωσης μεταλλικών ιόντων. (Το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο σίδηρος, το μαγγάνιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, το μολυβδαίνιο, το βόριο, το σελήνιο κ.λπ.) μεταφέρονται στο φυτό και τα ιχνοστοιχεία και τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος, μαγγάνιο, ψευδάργυρος, βόριο, σελήνιο, κλπ.) Βελτίωση της χρήσης των φυτών των διαφόρων θρεπτικών συστατικών. 3) παρασκευάσματα ενζύμων. Τα αμινοξέα είναι οι επιταχυντές και οι καταλύτες για τη σύνθεση διαφόρων ενζύμων σε φυτά, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των φυτών. Ωστόσο, τα αμινοξέα στο έδαφος που αφομοιώνουν εύκολα από βακτήρια, η αποσύνθεση των αμινοξέων, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως βασικό λίπασμα στο έδαφος, αλλά από φυλλώδες λίπασμα, ψεκάζεται στα φύλλα έτσι ώστε τα φυτά να κατευθύνονται απευθείας μέσω της απορρόφησης των αμινοξέων και άλλα στοιχεία.

Αναφέρεται στην πηγή του καλίου χρησιμοποιώντας θειικό κάλιο ή χλωριούχο κάλιο εκτός της χλωριούχου ένωσης που αποτελείται από σύνθετο λίπασμα και η περιεκτικότητα σε ιόντα χλωριούχου δεν μπορεί να υπερβαίνει το 3%, διαφορετικά πρόκειται για λίπασμα σύνθεσης χλωρίου.

Αναφέρεται στο στοιχείο καλίου με τη μορφή χλωριούχου καλίου μπορεί να διαιρεθεί σε προϊόντα μονοχλωρίου και δικλοφενίου, το χλώριο αναφέρεται στο στοιχείο καλίου είναι η μορφή χλωριούχου καλίου, Αμινοξέα το στοιχείο αζώτου για την ουρία και άλλα μη χλωριούχα ιόντα κατασκευασμένα από διπλό Χλώριο μια ένωση καλίου με τη μορφή χλωριούχου καλίου, ένωση αζώτου με τη μορφή χλωριούχου αμμωνίας.