Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αποσύνθεση και μετασχηματισμός αμινοξέων

Jul 12, 2017

Το αλμυδικό οξύ (Humic Acid, συντομογραφημένο ΗΑ) είναι τα υπολείμματα των ζώων και των φυτών, τα αμινοξέα κυρίως τα υπολείμματα των φυτών, μέσω μικροβιακής αποσύνθεσης και μετασχηματισμού, αμινοξέων καθώς και μια σειρά σύνθετων γεωχημικών αντιδράσεων και συσσωρεύονται μια κλάση οργανικής ύλης . Αμινοξέα Συνίσταται από αρωματικές και διάφορες λειτουργικές ομάδες πολυμερών οργανικών οξέων, με καλή φυσιολογική δράση και απορρόφηση, σύμπλεξη, ανταλλαγή και άλλες λειτουργίες. Το χυμικό οξύ είναι το κύριο στοιχείο του άνθρακα, του υδρογόνου, του οξυγόνου, του αζώτου, του θείου. Το αμινοξύ είναι πολυσυμπυκνωμένες ενώσεις πολυσθενούς τύπου φαινόλης και πολυσυμπυκνωμένες ενώσεις αζώτου.

Ευρέως διανεμηθεί σε χαμηλού επιπέδου άνθρακα, χώμα, ιζήματα νερού αμινοξέων, ζωικά περιττώματα, οργανικά λιπάσματα, κατάλοιπα ζώων και φυτών και ούτω καθεξής. Συχνά βλέπουμε ότι το έδαφος είναι μαύρο, επειδή το χουμικό οξύ (που δεν περιέχει χλώριο που περιέχει χουμικό οξύ είναι κίτρινο) σε χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα άνθρακα (λιγνίτη, τύρφη) ), ακολουθούμενη από οργανικό λίπασμα (περίπου 5 έως 20%). Ο άνθρακας αμινοξέων τεχνητά οξειδώνεται (όπως επεξεργάζεται με αέρα, όζον αμινοξέων ή νιτρικό οξύ) για να σχηματίσει αναγεννημένο χουμικό οξύ

Σύμφωνα με τη διαλυτότητα στο διαλύτη και την ταξινόμηση χρώματος, το αμινοξύ μπορεί να χωριστεί σε τρία συστατικά: ① διαλυμένο σε ακετόνη ή αιθανόλη μέρος που ονομάζεται καφέ οξύ? ② αδιάλυτο στο τμήμα ακετόνης που ονομάζεται μαύρο φουλβικό οξύ. ③ διαλυτό στο νερό ή λεπτό Το όξινο μέρος ονομάζεται φουλβικό οξύ

Για την γεωργία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετα θρεπτικών συστατικών, ρίζες και πρόσθετα λιπασμάτων Zhuanggan, βελτιωτικά εδάφους, ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών, ενώσεις λιπασμάτων λιπάσματος, ψυκτικοί παράγοντες αμινοξέων, παράγοντες ξηρασίας, σύνθετοι συνεργιστές λιπασμάτων και άζωτο, φωσφόρος, κάλιο και άλλα στοιχεία με λιπάσματα με χουμικό οξύ, Αμινοξέα με αποδοτικότητα λιπασμάτων, βελτιωμένο έδαφος, τόνωση της ανάπτυξης των καλλιεργειών, Αμινοξέα βελτιώνουν την ποιότητα των γεωργικών προϊόντων και άλλες λειτουργίες. Μαγνήσιο humate, το χουμικό οξύ και ο ψευδάργυρος, ο χυμός σιδήρου χουμικού οξέος σε συμπλήρωμα ανεπάρκειας μαγνησίου εδάφους, έλλειψη ψευδαργύρου καλαμποκιού, οπωροφόρα δέντρα στο σίδερο έχει καλή επίδραση? το χουμικό οξύ και ο ζιζανιοκτόνος αιθέρας, η ατραζίνη και άλλα μίγματα φυτοφαρμάκων, μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα, Αμινοξέα Αναστολή της υπολειμματικής τοξικότητας. το ανθρακικό νάτριο είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της σήψης της μηλιάς.

Τα αμινοξέα στο ρόλο της ανάπτυξης των φυτών έχουν τρία: 1) οργανική πηγή θρεπτικού συστατικού αζώτου, 2) παράγοντα χηλίωσης μεταλλικών ιόντων. Στο φυτό μεταφέρονται ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρος, μαγγάνιο, ψευδάργυρος, χαλκός Αμινοξέος, μολυβδαίνιο, βόριο, σελήνιο κλπ.) Και τα ιχνοστοιχεία και τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, μολυβδαίνιο, βόριο, σελήνιο, κλπ.) Βελτίωση της χρήσης των φυτών από διάφορες θρεπτικές ουσίες. 3) παρασκευάσματα ενζύμων. Τα αμινοξέα είναι οι επιταχυντές και οι καταλύτες για τη σύνθεση διαφόρων ενζύμων σε φυτά, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των φυτών. Ωστόσο, τα αμινοξέα στο έδαφος που αφομοιώνουν εύκολα με βακτήρια, αποσύνθεση αμινοξέων, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως βασικό λίπασμα στο έδαφος, αλλά από φυλλώδες λίπασμα, ψεκασμό αμινοξέων στα φύλλα, έτσι ώστε τα φυτά απευθείας μέσω της απορρόφησης των φύλλων αμινοξέα και άλλα στοιχεία.