Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αμινοξέα Πώς να προσθέσετε

Oct 18, 2017

Τα αμινοξέα είναι ένα σημαντικό μέρος του εγκεφάλου, με έως και 90% αμινοξέα. Σύγχρονες βιολογικές μελέτες έχουν βρει ότι οι άνθρωποι είναι έξυπνοι και ευφυείς, με τους μεγάλους εγκεφάλους τους. Στη διαδικασία της εξέλιξης, οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πρωτεΐνες (αμινοξέα), έτσι ώστε ο εγκέφαλός τους να αναπτύσσεται και η νοημοσύνη τους να είναι εξαιρετικά υψηλή και να κυριαρχούν σταδιακά στον κόσμο.

Τα πειράματα έχουν δείξει ότι η ποσότητα αμινοξέων στον εγκέφαλο καθορίζει τη νοημοσύνη και τη μνήμη ενός ατόμου και το κλειδί για τη βελτίωση του εγκεφάλου και της μνήμης είναι να συμπληρώσει τη διατροφή των αμινοξέων. Επιπλέον, τα αμινοξέα έχουν τις ακόλουθες λειτουργίες και αποτελέσματα

1. Εξαλείψτε την κόπωση, διατηρήστε την ενέργεια και βελτιώστε την υπο-υγεία

Η τρυπτοφάνη μπορεί να ανακουφίσει το στρες, να αποφύγει την κατάθλιψη, το άγχος κλπ., Και να σταθεροποιήσει τη διάθεση και την ενέργεια.

2. Βελτιώστε την ποιότητα ύπνου

Η τρυπτοφάνη προάγει τον ύπνο και έχει τη φήμη ως φυσικό χάπι ύπνου.

3. Βελτίωση της ασυλίας

Τα αμινοξέα είναι το βασικό υλικό, η ποιότητα του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος και η ποσότητα των αμινοξέων, που σχετίζονται στενά με την ισχύ του ανοσοποιητικού συστήματος, η τρυπτοφάνη, η φαινυλαλανίνη, η λυσίνη κλπ είναι απαραίτητα για τη δημιουργία αντισωμάτων πρώτων υλών, για την ενίσχυση της ανθρώπινης ανοσίας.

4. Προωθήστε την μετεγχειρητική ανάκαμψη

Τα διακλαδισμένα αμινοξέα (λευκίνη ισολευκίνη και βαλίνη) μπορούν να επιταχύνουν την ανάρρωση των ασθενών.

Ταχεία αύξηση των οστών

Τα οστά αποτελούνται από οστικές μήτρες και μεταλλικά οστά: η μήτρα των οστών αποτελείται κυρίως από αμινοξέα, προσδιορίζοντας το σχήμα, το μέγεθος και την ευλυγισία του οστού. Η οστική οστική ουσία αποτελείται κυρίως από ασβέστιο, το οποίο καθορίζει την πυκνότητα και την ακαμψία του οστού. Έτσι τα αμινοξέα και το ασβέστιο είναι τα κύρια δομικά υλικά που αποτελούν τα οστά.

Το βρεφικό σώμα βρίσκεται στο στάδιο της ταχείας ανάπτυξης και ανάπτυξης και η ζήτηση ασβεστίου είναι πολύ υψηλή. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα παιδιά στο αναπτυξιακό στάδιο δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αμινοξέα. Τα αμινοξέα είναι οι «αχθοφόροι» διαφόρων ορυκτών και ιχνοστοιχείων στο σώμα. Μετά τη συμπλήρωση ασβεστίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, σεληνίου και άλλων ορυκτών και ιχνοστοιχείων, το σώμα χρειάζεται αμινοξέα και πρωτεΐνες για να τα μετακινήσει γύρω από το σώμα. Χωρίς αμινοξέα, αυτά τα ιχνοστοιχεία και τα ανόργανα στοιχεία δεν μπορούν να παραδοθούν αποτελεσματικά στα όργανα του ανθρώπινου σώματος, τα οποία μπορούν ακόμα να οδηγήσουν στην έλλειψη ορυκτών και ιχνοστοιχείων στο σώμα.

Μπορούν τα αμινοξέα να ενισχύσουν την ανοσία

Η ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας λόγω του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος δεν είναι ακόμη τέλεια, η ικανότητα σύνθεσης αντισωμάτων του ανθρώπινου σώματος είναι χαμηλή, οδηγώντας σε αντοχή στη βακτηριδιακή και ιική διείσδυση των φαγοκυττάρων, όπως η άσχημη κατάσταση των λευκών αιμοσφαιρίων, η ποσότητα είναι μικρότερη σε λοίμωξη διαφόρων ασθενειών. Τα αμινοξέα μπορούν να επιταχύνουν τη σύνθεση της ανθρώπινης ανοσοσφαιρίνης, να βελτιώσουν θεμελιωδώς το ανοσοποιητικό σύστημα, έτσι ώστε να αποφευχθεί το κρυολόγημα, ο πυρετός, ο βήχας και άλλες ασθένειες.

Πώς να αναπληρώσετε τα αμινοξέα

1. Κέικ αυγών ψαριών

Διατροφική ανάλυση: Το παιδικό παιδί με μαλακό ψάρι δεν είναι πολύ καλό, το μαλακό ψωμί του μαλακού ψαριού περιέχει το μωρό που χρειάζεται για την ανάπτυξη και ανάπτυξη υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, λιπών, ασβεστίου, φωσφόρου, σιδήρου, ψευδαργύρου και ποικιλίας βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη Β1, το μωρό θα είναι μεγάλη βοήθεια για το ισχυρό σώμα.

Μέθοδοι παραγωγής:

(1) κόψτε το κρεμμύδι σε τεμάχια. Μαγειρέψτε τα ψάρια και αλέθετε σε ένα μπολ.

(2) σπάστε τα αυγά στο μπολ και προσθέστε την πάστα ψαριών και το κρεμμύδι.

(3) βάζετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και το λειάζετε σε μια μικρή στρογγυλή τούρτα, το τηγανίζετε σε μια κατσαρόλα και τηγανίζετε τη σάλτσα ντομάτας πάνω του.

2. Μανιτάρια και κολοκύθα κοτόπουλου

Ανάλυση διατροφής: Το κρέας κοτόπουλου είναι τρυφερό, νόστιμο, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Το ρύζι μπορεί να προσφέρει πλούσιες βιταμίνες Β. Το σέλινο είναι πλούσιο σε νερό και ίνες. Αυτό το πιάτο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, και σχετικά εύκολο να αφομοιώσει και να απορροφήσει, είναι μια μεγάλη διατροφή για τα παιδιά.

Μέθοδοι παραγωγής:

Πλένετε το άσπρο ρύζι, το στήθος κοτόπουλου, την άνοιξη Κρεμμύδια, μπιζέλια σέλινου, μανιτάρια ενυδατώνονται σε μαλακό, στήθος κοτόπουλου, μανιτάρια shiitake, ψιλοκομμένο σέλινο, ψιλοκομμένο.

(2) προσθέστε το λάδι ζεστό τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι, στήθος κοτόπουλου, και το μανιτάρι, και στη συνέχεια προσθέστε μια μικρή σάλτσα σόγιας για να τηγανίσετε τη γεύση.

(3) προσθέστε το λευκό ρύζι στο τηγάνι.

(4) προσθέστε περίπου 1000 ml νερό στο δοχείο, και στη συνέχεια βάλτε τα μπιζέλια και το σέλινο στο δοχείο όταν μαγειρεμένα καλά.

(5) προσθέστε αλάτι, γλουταμινικό νάτριο, λευκό πιπέρι.