Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αμινοξύ συντήρησης και επισκευής

Aug 10, 2017

Ο ρόλος των αμινοξέων στην ανάπτυξη των φυτών είναι τρεις: 1 συμπληρωματικές πηγές των θρεπτικών συστατικών του οργανικού αζώτου και 2 χηλικές ενώσεις μεταλλικά ιόντα. Αμινοξέα έχουν την λειτουργία μεταλλικά ιόντα συμπλοκοποίησης (χηλική ένωση), είναι εύκολο να φυτεψουν τα αναγκαία μεσαία στοιχεία και ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, σιδήρου, μαγγανίου, ψευδαργύρου, χαλκού, μολυβδαινίου αμινοξύ, βόριο, σελήνιο, κλπ.) μεταφέρονται στο εργοστάσιο, βελτιώσουν την χρησιμοποίηση του φυτού διάφορα θρεπτικά συστατικά? 3 προετοιμασία ένζυμο-καταλύεται. Αμινοξύ είναι υποστηρικτής και καταλύτη για τη σύνθεση ενζύμων στα φυτά, αμινοξύ το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των φυτών. Ωστόσο, αμινοξέα είναι εύκολα αφομοιώσιμο και αποσυντίθενται από βακτήρια σε χώμα, έτσι δεν είναι σκόπιμο να τα χρησιμοποιήσει ως βασική κοπριάς στο χώμα, αμινοξύ, αλλά να κάνει Διαφυλλικά Λιπάσματα, που έχουν ραντιστεί σε φύλλα για να επιτρέψει τα φυτά να απορροφήσουν αμινοξέα και άλλα στοιχεία απευθείας μέσω του φυλλώματος.

Προϊόντα καθαρισμού αμινοξύ το πιο σημαντικό συστατικό είναι ακυλίου αλάτι αμινοξύ, αμινοξύ το οποίο είναι ακυλίου αμινοξύ επιφανειοδραστική ουσία, είναι το όνομα του πρότυπο: xx ακυλίου y-αλανίνη Z

Το μπροστινό xx είναι το πετρέλαιο πλευρά, συνήθως Δάφνη, καρύδα, περιστασιακά δείτε παλάμη

Η μέση y είναι το όνομα αμινοξύ, που είναι συνήθως η κοιλάδα (αμμωνία οξύ), gan (αμμωνία οξύ), περιστασιακά δείτε προπιονικό (αμμωνία οξύ), μυϊκή (αμμωνία οξύ)

Το τελικό z είναι υδρόφιλη νάτριο, κάλιο ή τριαιθανολαμίνη (βραχυμένος τσάι)

Οι παραπάνω διαρθρωτικές ενότητες μπορούν να συναρμολογηθούν κατά βούληση, όπως καρύδας γλουταμινικό νάτριο, κάλιο λαυρικού οξέος αμινο οξέος, παλμιτικό προπιονική τσάι.

Κάποιο καθαριστικό αμινοξύ προσθέστε μια μικρή ποσότητα αλατιού ακυλίου αμινοξύ, στη σύνθεση του πίνακα σύγκρισης, όχι η κύρια επιφανειοδραστική ουσία, αλλά αποσπούν την προσοχή, αμινοξέος γνωστή ως το «αμινοξύ καθαρισμού επιφάνειας.» Για παράδειγμα, ως επί το πλείστον μικροσκοπικά αμινοξύ καθαρισμού γαλάκτωμα, χωρίζονται σε:

Νερό, σκληρό αλκοόλες, γλυκερόλη, προπυλενογλυκόλη, λαυρύλιο αιθέρας θειικό νάτριο, παλμιτικό οξύ, λαυρικής αλκοόλης, μοσχοκάρυδο οξύ, υδροξείδιο του καλίου, λάδι καρύδας αμιδίου προπυλο βηταΐνη, αμινο οξέος αμιδική λάδι καρύδας DEA, αιθυλενογλυκόλη στεατικό, PEG-150 δύο στεατικό οξέος εστέρα, γλυκερίνη στεατικό, PEG-100 στεατικό οξύ εστέρα, καρύδας γλουταμινικό κάλιο, κάλιο λαυρικού οξέος, υδροξυπροπυλική κυτταρίνη, αμινοξύ εκχύλισμα των φύλλων της Αλόης Βέρα, υδροξυ φαινυλ Μεθυλικός εστέρας, εστέρα μεθακρυλικό, EDTA δύο νάτριο, ουσία

Αν και η προσθήκη της καρύδας οξύ κάλιο γλουταμινικό οξύ και λαυρικού κρεατίνη καλίου, αλλά η θέση της τύπος δομής του το κύριο σώμα ή sles (εστέρας του θειικού οξέος) + σαπούνι βάσης (καρβονικό ασβέστιο), αμινοξύ έτσι δεν ένα αμινοξύ καλό καθαρισμό της επιφάνειας.

Τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη, συντήρηση αμινοξύ και τη διατήρηση του σώματος. Αν λείπει, υπάρχουν τα ακόλουθα συμπτώματα:

1. έλλειψη ευρωστία και την ενέργεια.

2 φαινόμενο της πρόωρης γήρανσης.

3, η πληγή επούλωση απόδοση είναι κακή.

4. παιδί ανάπτυξη καθυστέρηση.

Εάν η διατροφή συχνά στερείται βασικά αμινοξέα, μπορεί να επηρεάσει την υγεία. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του μωρού. Ιστιδίνη είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των παιδιών, αμινοξέα αργινίνη οξύ, κυστίνη, τυροσίνης και ταυρίνη είναι ουσιαστικής σημασίας για πρόωρα βρέφη.