Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Διατροφή αμινοξέων

Sep 25, 2017

Αμινοξέα δράση

1, η πέψη και η απορρόφηση πρωτεϊνών στο σώμα επιτυγχάνεται με αμινοξέα: τα πρώτα στοιχεία διατροφής της πρωτεΐνης στο σώμα και ο ρόλος της στη διατροφή των τροφίμων είναι προφανής, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα στο ανθρώπινο σώμα, αλλά μέσω μικρών μορίων σε αμινοξύ μετά τη χρήση.

2. Η ισορροπία του αζώτου: όταν η ποιότητα και η ποσότητα της πρωτεΐνης στην καθημερινή διατροφή είναι κατάλληλη, η ποσότητα του καταναλωθέντος αζώτου είναι ίση με την ποσότητα του αζώτου που αποβάλλεται από την κοπριά, τα ούρα και το δέρμα, που ονομάζεται ολική ισορροπία αζώτου. Είναι στην πραγματικότητα μια ισορροπία μεταξύ της πρωτεΐνης και των αμινοξέων που συνεχώς συντίθενται και αποσυντίθενται. Η πρωτεΐνη θα πρέπει να διατηρείται σε ένα ορισμένο εύρος και το σώμα μπορεί να ρυθμίσει το μεταβολισμό της πρωτεΐνης για να διατηρήσει την ισορροπία του αζώτου. Ο μηχανισμός ισορροπίας μπορεί να καταστραφεί με την υπερβολική τροφοδότηση της περίσσειας πρωτεΐνης και πέρα ​​από την ικανότητα του οργανισμού να ρυθμίζει. Η πρωτεΐνη δεν τρώγεται καθόλου και η πρωτεΐνη στο σώμα εξακολουθεί να διασπάται και η αρνητική ισορροπία αζώτου είναι συνεχώς παρούσα. Εάν δεν λάβετε έγκαιρα διορθωτική δράση, τελικά θα οδηγήσετε στο θάνατο του αντισώματος.

3. Μετατροπή σε ζάχαρη ή λίπος: ο καταβολισμός αμινοξέων παράγει το α-κετοοξύ, το οποίο μεταβολίζεται από μεταβολικές οδούς ζάχαρης ή λίπους με διαφορετικές ιδιότητες. Το Α-κετοοξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνθέσει νέα αμινοξέα ή να μετατραπεί σε ζάχαρη ή λίπος ή σε τρικαρβοξυκυκλική οξείδωση για να αποσυντεθεί σε CO2 και Η2Ο και να απελευθερώσει ενέργεια.

4, συμμετέχουν σε ένζυμο, ορμόνη, κάποια βιταμίνη: η χημική φύση του ενζύμου είναι πρωτεΐνη (μόρια αμινοξέων), όπως αμυλάση, πεψίνη, χολινεστεράση, καρβονική ανυδράση, τρανσαμινάση κλπ. Τα συστατικά των ορμονών που περιέχουν άζωτο είναι πρωτεΐνες τα παράγωγά τους, όπως η αυξητική ορμόνη, η θυρεοτροπική ορμόνη, η επινεφρίνη, η ινσουλίνη και η εντεροτροπική ορμόνη. Ορισμένες βιταμίνες είναι κατασκευασμένες από αμινοξέα ή συνδυάζονται με πρωτεΐνες. Τα ένζυμα, οι ορμόνες και οι βιταμίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των φυσιολογικών λειτουργιών και του καταλυτικού μεταβολισμού.

5. Απαιτήσεις για τα απαραίτητα αμινοξέα του ανθρώπινου σώματος: η απαιτούμενη ποσότητα απαραίτητων αμινοξέων για τους ενήλικες είναι περίπου το 20 τοις εκατό της απαιτούμενης πρωτεΐνης, 37 τοις εκατό.

Αμινοξέα

1. Παρατείνετε τη ζωή

Αν το σώμα στερείται πρωτεϊνικής διάσπασης στους ηλικιωμένους, η σύνθεση επιβραδύνεται. Σε γενικές γραμμές, οι ηλικιωμένοι χρειάζονται περισσότερη πρωτεΐνη από τους νέους ενήλικες και η ζήτηση για μεθειονίνη και λυσίνη είναι υψηλότερη από ό, τι στους νεαρούς ενήλικες. Τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών πρέπει να καταναλώνουν περίπου 70 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα και απαιτούν η πρωτεΐνη να περιέχει τα απαραίτητα αμινοξέα με έναν πλήρη και κατάλληλο τρόπο, μια τέτοια πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και να παρατείνει τη ζωή.

2. Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται κυρίως στην παρασκευή έγχυσης σύνθετων αμινοξέων, καθώς και θεραπευτικών φαρμάκων και συνθετικών πεπτιδικών φαρμάκων. Υπάρχουν πάνω από εκατό αμινοξέα που χρησιμοποιούνται σήμερα ως φάρμακο, συμπεριλαμβανομένων 20 αμινοξέων που συνθέτουν πρωτεΐνες και περισσότερα από 100 αμινοξέα που αποτελούν τη μη πρωτεΐνη.

Με μια ποικιλία της σύνθεσης αμινοξέων των παρασκευασμάτων σύνθετων σε σύγχρονη έγχυση έγχυσης φλέβας και τα στοιχεία "δίαιτα" καταλαμβάνει πολύ σημαντική θέση στη θεραπεία, τη διατροφή, να διατηρήσει την κρίσιμη ασθενή ζωής των ασθενών διάσωσης, θετικό ρόλο να γίνει μια από τις βασικές ιατρικές ποικιλίες σύγχρονη ιατρική.

Γλουταμινικό οξύ, αργινίνη και ασπαρτικό οξύ, κυστίνη, η λειτουργία L-dopa ξεχωριστή θεραπεία ορισμένων ασθενειών όπως τα αμινοξέα, που χρησιμοποιούνται κυρίως στη θεραπεία της ηπατικής νόσου, γαστρεντερικής νόσου, εγκέφαλου, καρδιαγγειακής νόσου, αναπνευστικής νόσου και χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της μυϊκής ενέργειας , παιδιατρική διατροφή και αποτοξίνωση κλπ. Επιπλέον, τα παράγωγα αμινοξέων έχουν δείξει υπόσχεση στη θεραπεία του καρκίνου.

Διατροφή των τροφίμων

Το αντίσωμα της ανθρώπινης βασικής πρόσληψης τροφής για να επιβιώσει, προκειμένου να διατηρηθεί η κανονική φυσιολογική, βιοχημική, ανοσολογική λειτουργία και δραστηριότητες ζωής όπως η ανάπτυξη, ο μεταβολισμός στον οργανισμό μετά από πέψη, απορρόφηση, μεταβολισμό, προωθούν την ανάπτυξη και ανάπτυξη αντισωμάτων, η ψυχική υγεία, η πρόληψη της αποτυχίας, η παράταση της ζωής της ολοκληρωμένης διαδικασίας αναφέρεται ως διατροφή. Η δραστική ουσία στα τρόφιμα ονομάζεται θρεπτικό συστατικό.

Ως συστατικό του ανθρώπινου σώματος είναι το πιο βασικό υλικό των πρωτεϊνών, των λιπιδίων, των υδατανθράκων, των ανόργανων αλάτων (κυρίως των ορυκτών, συμπεριλαμβανομένων των κυρίων στοιχείων και των ιχνοστοιχείων, των βιταμινών, των υδάτων και των φυτικών ινών) αλλά συνδέονται στενά με τη διαδικασία του μεταβολισμού και συμμετέχουν, προωθούν και ρυθμίζουν τις δραστηριότητες ζωής. Ο οργανισμός συνδέεται με τον έξω κόσμο μέσω της τροφής, διατηρεί τη σχετική σταθερά του εσωτερικού περιβάλλοντος και ολοκληρώνει την ενότητα και ισορροπία του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος.