Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Το αμινοξύ παραμένει κανονικό

Oct 27, 2017

Ποιο είναι το αμινοξύ; Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται κυρίως στην ιατρική για την παρασκευή εγχύσεων ένωσης αμινοξέων, που χρησιμοποιούνται επίσης ως θεραπευτικοί παράγοντες και για τη σύνθεση πεπτιδικών φαρμάκων. Αμινοξέα Υπάρχουν επί του παρόντος μερικές εκατοντάδες είδη αμινοξέων που χρησιμοποιούνται ως φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των 20 ειδών αμινοξέων που αποτελούν την πρωτεΐνη και 100 είδη αμινοξέων που συνιστούν μη πρωτεΐνες.

Τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, του αμινοξέως για τον διαβήτη, της δίαιτας, της πρόληψης και της θεραπείας της οξείας ηπατίτιδας που προκαλείται από μη φυσιολογική ηπατική λειτουργία, που χρησιμοποιείται για να συμπληρώσει τη σωματική αδυναμία και μια ποικιλία ασθενειών που προκαλούνται από την απώλεια πρωτεϊνών. Αλλά ακόμα πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι τα αμινοξέα έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες, αμινοξέα τις ακόλουθες λεπτομέρειες των παρενεργειών αμινοξέων.

Παρενέργειες αμινοξέων: προκαλούν παχυσαρκία, αμινοξέα αμινοξέων για ανεπάρκεια πρωτεϊνών και ασθενείς με εξασθένιση, ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκή αδυναμία, εάν είναι φυσιολογική και η διατροφή είναι ήδη πολύ άφθονη, η πρωτεΐνη του σώματος ή η περίσσεια αμινοξέων πάρα πολύ, θα να προκαλέσει παχυσαρκία

Αμινοξικές παρενέργειες των δύο: η αιτία της σωματικής δυσφορίας, για την πεπτική ικανότητα των κανονικών υγιή μικρά παιδιά δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση, είναι το τρίτο φάρμακο, Αμινοξύ μετά από να φάει αναπόφευκτα μια ποικιλία από άβολα.

Οι παρενέργειες αμινοξέων των τριών: δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες θα προκαλέσουν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης διαβητικής νεφροπάθειας. Τα αμινοξέα είναι δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, η υπερβολική κατανάλωση αμινοξέων μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη.

Τα αμινοξέα έχουν διαφορετικές μεταβολικές επιδράσεις σε βρέφη και ενήλικες. Η χρήση της συνήθους έγχυσης αμινοξέων, των βρεφών και των μικρών παιδιών στη δραστηριότητα της φαινυλαλανίνης υδροξυλάσης είναι χαμηλή, το αμινοξύ είναι εύκολο να παράγει υψηλή φαινυλαλανιναιμία. Και η έλλειψη τυροσίνης?

Επομένως, τα βρέφη και τα μικρά παιδιά που χρησιμοποιούν έγχυση αμινοξέων θα πρέπει να μειώσουν την ποσότητα φαινυλαλανίνης, μεθειονίνης, γλυκίνης, να αυξήσουν την ποσότητα κυστεΐνης, τυροσίνης, ιστιδίνης, ώστε να διατηρηθεί το φάσμα αμινοξέων στο πλάσμα φυσιολογικό. Αυτό το προϊόν προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά του μεταβολισμού των βρεφών, μειώνοντας την ποσότητα φαινυλαλανίνης, μεθειονίνης, γλυκίνης, αυξάνοντας την ποσότητα κυστεΐνης, τυροσίνης, ιστιδίνης, αμινοξέων για να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών.

Τα αμινοξέα είναι οι βασικές μονάδες πρωτεΐνης, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, των νυχιών, των μαλλιών που αποτελούνται από πρωτεΐνες, και τα μαλλιά είναι το 90% της σύνθεσης του κολλαγόνου. Αμινοξέα που χρησιμοποιούνται στα μαλλιά και το δέρμα, όχι μόνο τα παραπάνω λέγεται για να προσθέσετε τη διατροφή, προσθέστε νερό, αλλά και μπορεί να βελτιώσει την ανοσοποιητική λειτουργία του δέρματος, Amino Acid ενισχύσει την αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος, αυξάνουν την ευαισθησία του ευαίσθητου δέρματος έχει ένα καλό αποτέλεσμα , Αμινοξέα και μπορεί να διατηρήσει τα μαλλιά Και τις ίνες κολλαγόνου του δέρματος και ελαστικές ίνες της φυσιολογικής ανάπτυξης, αμινοξύ για να διατηρήσει το λεπτό και εύκαμπτο δέρμα, για να διατηρήσει την ελαστικότητα των μαλλιών.