Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Αμινοξέα Η λειτουργία

Jul 25, 2017

Τα αμινοξέα και η αποτελεσματικότητα των αμινοξέων που είναι πλούσια στη ζωή στα αμινοξέα που συνιστώνται στα τρόφιμα είναι τα θρεπτικά συστατικά του σώματος, η σύνθεση των σημαντικών ουσιών του ανθρώπινου εγκεφάλου, η περιεκτικότητα σε αμινοξέα στον εγκέφαλο, το αμινοξύ καθορίζουν την ανθρώπινη νοημοσύνη και τη μνήμη, καθημερινή συμπλήρωση των αμινοξέων Είναι πολύ απαραίτητο, ειδικά στο λευκό σώμα με τον εγκέφαλο, αλλά και αδιαχώριστο από τα αμινοξέα, Αμινοξύ λέγεται η λειτουργία των αμινοξέων, τα παρακάτω εξετάζουμε ποια τροφή τροφίμων περιέχει τα αμινοξέα που χρειαζόμαστε.

Τα αμινοξέα είναι σημαντικές ουσίες στον εγκέφαλο, περιεχόμενο αμινοξέων έως και 90% ή περισσότερο. Η σύγχρονη βιολογική έρευνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι είναι έξυπνοι, σοφία και ο τεράστιος εγκέφαλός τους είναι αδιάσπαστος. Αμινοξέα Οι άνθρωποι στην εξέλιξη της διαδικασίας, κατέκτησαν την ικανότητα να αποκτήσουν πρωτεΐνες (αμινοξέα), τόσο καλά αναπτυγμένες, υψηλά IQ, και να κυριαρχούν σταδιακά στον κόσμο.

Πειράματα δείχνουν ότι η ποσότητα των αμινοξέων στον εγκέφαλο, καθορίζει το επίπεδο της ανθρώπινης νοημοσύνης και της μνήμης, του εγκεφάλου, τη βελτίωση της μνήμης του κλειδιού είναι να συμπληρώσει τη διατροφή των αμινοξέων. Αμινοξέα Επιπλέον, τα αμινοξέα έχουν τα ακόλουθα αποτελέσματα και αποτελέσματα.

Η τρυπτοφάνη μπορεί να ανακουφίσει το άγχος, να αποφύγει την κατάθλιψη, το άγχος και άλλες καταστάσεις, Σταθερά συναισθήματα Αμινοξέων, για να διατηρήσει ισχυρή ενέργεια.

Τα αμινοξέα είναι το βασικό υλικό του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, ο αριθμός και η ποιότητα των αμινοξέων και το ανοσοποιητικό σύστημα συνδέεται στενά με την αντοχή, η τρυπτοφάνη, η φαινυλαλανίνη, η λυσίνη του αμινοξέος κλπ., Είναι απαραίτητα για την παραγωγή πρώτων υλών, Από τα αμινοξέα, είναι η βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.

Αποτελεσματικότητα: φαινυλαλανίνη για τη μείωση της πείνας, το αμινοξύ αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία, ενισχύει τη μνήμη, βελτιώνει την ευαισθησία της σκέψης, εμπνέει το πνεύμα της εξάλειψης της κατάθλιψης και άλλων επιδράσεων.

Κατάλληλο πλήθος: κατάλληλο για πάσχει από σεξουαλική δυσλειτουργία, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη μετά τον τοκετό, αμινοξεικό σύνδρομο εμμηνόπαυσης, εποχική ασθένεια, κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, οι ασθενείς με αμινοξέα προστίθενται συχνά ασθένειες.

Πηγές τροφίμων: Πλούσια σε φαινυλαλανίνη τρόφιμα περιλαμβάνουν ψωμί ολικής αλέσεως, κέικ Αμινοξέων, ζυμαρικά ρύζι, ζυμαρικά, προϊόντα σόγιας και σόγιας, λευκό τυρί, γάλα, αμύγδαλα, φιστίκια, κολοκύθες και σουσάμι.

Αποτελεσματικότητα: Η ισολευκίνη είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό ανθρώπινης αιμοσφαιρίνης, μπορεί να ρυθμίσει το σάκχαρο του αίματος στο σώμα (κυρίως για τη βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα), να βελτιώσει τα επίπεδα ενέργειας, να βελτιώσει την ενέργεια του σώματος, να αποκαταστήσει τους μυϊκούς ιστούς, έκκριση αυξητικής ορμόνης.

Κατάλληλο πλήθος: κατάλληλο για πάσχοντες από υπογλυκαιμία, ασθένεια ήπατος αμινοξέων, τραύμα, έκκριση αυξητικής ορμόνης και άλλες ασθένειες, καθώς και ασθενείς μετά τη χειρουργική επέμβαση συχνά προστίθενται.

Πηγές τροφίμων: Τρόφιμα πλούσια σε ισολευκίνη περιλαμβάνουν κυρίως το ζωικό ήπαρ, αυγά αμινοξέων, πάπιες, σόγια, μαύρα φασόλια, καλαμπόκι, μαύρο ρύζι, καστανό ρύζι, αμύγδαλα, φιστίκια, σιτάρι, ψάρια και διάφορα γαλακτοκομικά προϊόντα.