Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Εφαρμογή του χυμικού οξέος

Nov 17, 2016

Εφαρμογή εδάφους
Συνδυάστε το διάλυμα χουμικού οξέος με συγκέντρωση 0,02% -0,05% με κοπριά αγροκτήματος ως βασική επικάλυψη, 4500-6000kg / ha. Το HumiBase χρησιμοποιείται κυρίως από την εφαρμογή του εδάφους.

Λίπασμα επιφάνειας
Στο στάδιο του δενδρυλλισμού και της κεφαλής, εφαρμόστε 3750kg / ha διαλύματος χουμικού οξέος με συγκέντρωση 0,01% -0,1% κοντά στις ρίζες των φυτών. Ξεπλύνετε μαζί με νερό για ορυζώνες ή απλώνετε στην επιφάνεια του νερού. Προωθεί την αναπτυξιακή ανάπτυξη των φυτών. Το K-ONE χρησιμοποιείται απόλυτα από την κορυφαία επίδεσμο.

Φυσητό φύλλωμα
Στο στάδιο της όψιμης ανθοφορίας και πρόωρης πλήρωσης, εφαρμόστε 750-1200kg / ha χουμικού οξέος 0,01-0,05%, βοηθά τα θρεπτικά συστατικά που μεταφέρονται από το στέλεχος και τα φύλλα στις κεφαλές σίτου, αυξάνουν το βάρος του πυρήνα. Η περίοδος ψεκασμού υποδεικνύεται κατά τις 2-6μμ.

K-ONE Σούπερ , Το PowerAmino , το Super Trace Amino και το SeaNova είναι οι καλύτερες επιλογές για το σπρέι φυλλώματος.

Σπόρους εμβάπτισης
Αυξάνει το ρυθμό βλάστησης των σπόρων με διαβροχή με διάλυμα χουμικού οξέος και αναπτύσσει το ριζικό σύστημα. Ο εμβολιασμός των σπόρων με διάλυμα χουμικού οξέος συγκέντρωσης 0,01-0,05% και ο χρόνος εμβάπτισης εξαρτάται από το πάχος του δέρματος των σπόρων. Γενικά, 5-10 ώρες για τα λαχανικά και το σιτάρι με λεπτό δέρμα σπόρων, τουλάχιστον 24 ώρες για συμπαγή σπόρους όπως ο παπάς και το βαμβάκι, κλπ.