Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Το EDTA Chelates Ο Ρόλος

Jun 20, 2017

Χηλικά ΕϋΤΑ Η δύναμη χηλώσεως αντιπροσωπεύει την αντοχή δεσμεύσεως του μέσου χηλικοποιήσεως και του μεταλλικού ιόντος και η τιμή χηλικοποιήσεως αντιπροσωπεύει την ποσότητα του μέσου χηλικοποιήσεως που χηλύνει τα μεταλλικά ιόντα.

Μερικοί άνθρωποι στην πραγματική φόρμουλα θα συναντήσουν την προσθήκη χηλικού παράγοντα ή θα υπάρξει φαινόμενο απολέπισης, ανησυχούν ότι η δύναμη μάσησης δεν είναι αρκετή, τα χηλικά EDTA και τα μεταλλικά ιόντα δεν μπορούν να συνδυαστούν αποτελεσματικά, η πραγματική ποσότητα χηλικού παράγοντα δεν είναι τόπος, με αποτέλεσμα το φαινόμενο Scaling

Αποτελεσματική για την πρόληψη της εμφάνισης κλιμάκωσης υπάρχουν δύο τρόποι, ένας είναι η αρχική αναστολή του σχηματισμού της κλίμακας, η μία είναι αποτελεσματική μετά την απομάκρυνση της κλίμακας. Αυτές οι δύο μέθοδοι αντιστοιχούν στον ρόλο των χηλικών διασπαρτικών και των χηλικών παραγόντων, αντίστοιχα.

Το διασπαρτικό χηλικό έχει ένα μεγάλο μοριακό βάρος, το οποίο μπορεί να αναστείλει αποτελεσματικά τα μικρά σωματίδια CaC03, MgCO3 για να σχηματίσει μεγάλα σωματίδια κλίμακας, αλλά η δύναμη πρόσδεσης μεταλλικού ιόντος είναι ασθενής. Τα χηλικά ΕϋΤΑ τέτοια προϊόντα είναι κυρίως εστέρες φωσφορικού οξέος, συμπολυμερές ΡΑΑ, χηλικό Ο ρόλος του μείγματος και των μεταλλικών ιόντων συνδυάζονται έντονα μαζί, μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά την εναπόθεση στην επιφάνεια της κλίμακας υποστρώματος, όπως το κοινό μας EDTA, DTPA, HEDTA και ούτω καθεξής.

Έτσι απλά, ο χηλικός παράγοντας είναι ένας παράγοντας αφαλάτωσης, το EDTA chelates χηλικός διασκορπιστής είναι ένας αναστολέας της κλίμακας, εάν οι δύο με τη χρήση, θα συμπληρωθούν ο ένας τον άλλον.

Για ένα υλικό καθαρισμού, η απόφαση για τον καθαρισμό του αποτελέσματος είναι κυρίως τέσσερις πτυχές: 1, θερμοκρασία, 2, μηχανική δύναμη. 2, επιφανειοδραστική ουσία. 4, chelating agent, οι δύο πρώτες δεν χρειάζεται να επαναλάβω, όλοι έχουμε βαθιά εμπειρία, Για το επιφανειοδραστικό, όλοι γνωρίζουμε ότι ο ρόλος του είναι να γαλακτωματοποιήσει το ελαιούχο υλικό, EDTA Chelates έτσι ώστε να διαλυθεί στο νερό, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καθαριστικό αποτέλεσμα.

Εντούτοις, εάν υπάρχει μια μεταλλική ιόν στην ελαιώδη ουσία, είναι ένας μεταλλικός δεσμός στην επιφάνεια του υποστρώματος και το επιφανειοδραστικό δεν μπορεί να σπάσει καλά τον δεσμό. EDTA Chelates Επομένως, με τη συμβατική μέθοδο, αυξάνουμε την ποσότητα του επιφανειοδραστικού και αυξάνουμε τη θερμοκρασία και τη μηχανική δύναμη Για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα καθαρισμού, αλλά ο χηλικός παράγοντας μπορεί να είναι ένας καλός συνδυασμός αυτών των μεταλλικών ιόντων, έτσι ώστε να απογυμνώνεται από το λάδι , έτσι ώστε να μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα της επιφανειοδραστικής ουσίας στην υπόθεση της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Οι παράγοντες χηλικής σύμπλεξης χρησιμοποιούνται ευρέως, συμπεριλαμβανομένων των απορρυπαντικών, των συστατικών γεωργικής θρεπτικής ουσίας ΕΧΤΑ Chelates, των βιομηχανικών καθαριστικών, του χαρτιού και της φωτογραφικής βιομηχανίας. Η χηλικοποίηση των ιχνοστοιχείων σε γεωργικές εφαρμογές μπορεί να τροποποιηθεί ιστών και να ελαχιστοποιηθούν οι ανεπάρκειες θρεπτικών ουσιών, τα χηλικά EDTA αυξάνοντας έτσι την απόδοση και την αποτελεσματικότητα. Το γνωστό πρότυπο ΕϋΤΑ είναι ένα σύμπλοκο που διατηρεί το σίδηρο και άλλα ιχνοστοιχεία στο διάλυμα και συνεπώς χρησιμοποιείται συχνά σε αγρονομικές συνθήκες όπου είναι δυνατόν να μειωθούν σημαντικά οι αποδόσεις των καλλιεργειών λόγω του σιδήρου και άλλων ιχνοστοιχείων.

Ωστόσο, η μακροχρόνια χρήση των προϊόντων EDTA αξίζει όλο και περισσότερο προσοχή. Οι παραδοσιακοί χηλικοί παράγοντες όπως το EDTA ή το DTPA είναι δύσκολο να είναι βιοαποικοδομήσιμοι και γενικά συσσωρεύονται στο περιβάλλον και έχουν ανιχνευθεί σε ποτάμια και λίμνες, διαδικασίες εδάφους και επεξεργασίας νερού. EDTA Chelates Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρόσφατα αναπτύχθηκε ο νέος βιοαποικοδομήσιμος χηλικός παράγοντας IDHA.

Σε σύγκριση με το συνηθισμένο μέσο διασποράς χηλικοποίησης, το πράσινο χηλικοποιητικό διασκορπιστικό ιμινοδιηλεκτρικό οξύ έχει καλή επίδραση στη χηλίωση ιόντων ασβεστίου και ιόντων χαλκού. Η σύνθεση του ιμινοδιηλεκτρικού οξέος σε διαδικασία λεύκανσης υφασμάτων από βαμβάκι / λινό, μπορεί να χηλύνει αποτελεσματικά τα μεταλλικά ιόντα, να βελτιώσει το ύφασμα του αποτελέσματος και της αντοχής μαλλιών ①.