Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ο ρόλος των χηλικών παραγόντων σε λιπάσματα

Aug 17, 2017

Υπό κανονικές περιβαλλοντικές συνθήκες, τα βαρέα μέταλλα στο έδαφος προσροφώνται στη στερεά επιφάνεια του εδάφους και παραμένουν στο στρώμα εδάφους λόγω της συσσώρευσης βαρέων μετάλλων στο έδαφος. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή χηλικών μέσων βαρέων μετάλλων στο έδαφος μπορεί να βελτιώσει τη δραστηριότητα και τη βιοδιαθεσιμότητα βαρέων μετάλλων στο έδαφος, καθιστώντας εύκολη τη ροή και την απορρόφηση.

Ο ρόλος των χηλικών παραγόντων στα λιπάσματα είναι η προστασία των μεταλλικών κατιόντων στα ιχνοστοιχεία από τα ισχυρά αρνητικά ιόντα που παγιδεύονται στο έδαφος για την παραγωγή ασυμβίβαστων αλάτων που είναι σταθερά. Στη συνέχεια, ο καλύτερος χηλικός παράγοντας θα πρέπει να είναι ένα καλύτερο pH του εδάφους για να προσαρμοστεί στο προϊόν, και όχι η ταχεία αποικοδόμηση του προϊόντος δεν είναι αρνητική, μόνο για να συνδεθεί με την τεχνική υποστήριξη. Απλή χηλοποίηση, τα άτομα δεν υποστηρίζουν. Το πλεονέκτημα του IDHA είναι η προστασία ιόντων ιχνοστοιχείων, το μειονέκτημα είναι η αύξηση του μοριακού όγκου. Φυσικά η διαφορά δεν είναι μόνο εδώ, όπως η μη-IDHA, ο μοριακός όγκος είναι μικρός για απορρόφηση, αλλά η σταθερότητα είναι επίσης δύσκολο να εγγυηθεί, εύκολο στη χρήση στην απόδοση ή αποτυχία. Έτσι, όταν κάνετε συγκεκριμένα προϊόντα, πρέπει να υπάρχει ειδική τεχνολογία υποστήριξης. Η μη κερδοσκοπική τεχνολογία, στην πραγματικότητα, είναι πιο δύσκολη. SOTOUS τεχνικό προσωπικό στην εισαγωγή των προϊόντων του, αναφέρεται σε μια τεχνολογία απελευθέρωσης φύλλων, η οποία είναι τα προϊόντα τους χωρίς εξαπάτηση, όπου τα πλεονεκτήματα. Προσθέτω μόνο στην τεχνολογία IDHA, όχι για να την αρνηθώ. Τα αρχικά προϊόντα ιχνοστοιχείων δεν είναι χηλικά, αλλά απλά δεν είναι αήττητα χωρίς εξαπάτηση, στο πλαίσιο αυτό, η τεχνολογία IDHA δημιουργήθηκε από την άποψη της εφαρμογής του εδάφους περισσότερα πλεονεκτήματα.

Το σπρέι φύλλων και το χώμα στο σώμα IDHA δεν είναι το ίδιο, το IDHA δεν χρησιμοποιείται στην επιφάνεια ψεκασμού, αλλά στην αποδοτικότητα απορρόφησης του περιορισμένου, μέσω της ίδιας τεχνολογίας μπορεί να επιλυθεί. Αλλά αν δεν υπάρχουν προϊόντα IDHA που να ταιριάζουν με την τεχνολογία, μασώντας τη χρήση φυλλώματος, η αποτελεσματικότητα σίγουρα θα επηρεαστεί στην Ευρώπη, η τεχνολογία χηλικοποίησης του IDHA έχει αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από το EDTA. Όχι μόνο στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών. Η Bayer στις παγκόσμιες φαρμακευτικές και βιομηχανικές αγορές για την προώθηση των ιχνοστοιχείων του IDHA, την ευρύτερη εφαρμογή. Το IDHA από το τεχνικό επίπεδο, η εφαρμογή στο φύλλωμα και η εφαρμογή του εδάφους δεν αποτελούν πρόβλημα, η Kate της ADOB της Adam μιλάει το IDHA που χρησιμοποιείται κυρίως στο φύλλωμα, το κύριο νόημα είναι ότι το αποτέλεσμα του ψεκασμού των φύλλων είναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό. HBED έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή των ακραίων εδάφη με pH πάνω από 10, συνιστώμενη εφαρμογή του εδάφους, για την επίλυση του προβλήματος των υψηλά αλκαλικών εδαφολογικών συνθηκών δεν μπορεί να απορροφήσει το ίχνος του προβλήματος στην αγορά της βορειοδυτικής Κίνας Sichuan ...

Το HBED αναπτύσσεται για ακραία αλκαλικά εδάφη. Στο βορειοδυτικό έδαφος, η εφαρμογή των χηλικών στοιχείων EDTA δεν απορροφάται.

111.jpg