Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Τρία προβλήματα θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην εφαρμογή βιολογικών λιπασμάτων στο καρπούζι.

May 16, 2018

Καθώς ο εκσυγχρονισμός της γεωργίας είναι υψηλότερος και υψηλότερος, τα βιολογικά προϊόντα είναι όλο και πιο δημοφιλή. Η υποστήριξη της κυβέρνησης και η σημασία των καταναλωτών καθιστούν τα γεωργικά οργανικά λιπάσματα να αναπτυχθούν γρήγορα και να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη γεωργική παραγωγή. Το οργανικό λίπασμα είναι το αποτέλεσμα της χρήσης του καλλιεργητικού ή άγριου πράσινου εργοστασίου λιπασμάτων, μέσω του ρόλου των μικροοργανισμών του εδάφους, υπό κατάλληλες συνθήκες τα στοιχεία μέσω μεταλλοποίησης και στη συνέχεια να επιστρέφουν στο έδαφος, απορροφάται από τις καλλιέργειες.

Για τους αγρότες, το κατάλληλο λίπασμα θα πρέπει να επιλέγεται προσεκτικά σε πολλά γεωργικά λιπάσματα για την καλλιέργεια γεωργικών καλλιεργειών. Το περιεχόμενο και η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να μετρηθούν περισσότερο. Ως εκ τούτου, συνιστάται να επιλέξετε το φυτικό οργανικό λίπασμα ως καλό, εύκολο να απορροφηθεί από τις καλλιέργειες, και να προωθήσει τη φωτοσύνθεση των πράσινων φυτών.

Η επιλογή του οργανικού λιπάσματος είναι το κλειδί. Πολλά καρπούζια αναπτύσσονται σε λοφώδεις περιοχές. Το έδαφος είναι φτωχό και φτωχό και το έδαφος δεν είναι αρκετά βαθιά. Οργανικό λίπασμα, αν και υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι αρκετό για την οργανική, πρέπει ακόμα να αποτελέσει ένα πλήρες σύνολο εφαρμογής των ανόργανων σύνθετων λιπασμάτων, θειικού καλίου σύνθετων λιπασμάτων, ιδίως, ο συνδυασμός οργανικών και ανόργανων λιπασμάτων, καθυστερημένων συνδυασμένων οργανικών λιπασμάτων , να προωθήσει αποτελεσματικά την ανάληψη της ζάχαρης καρπούζι, να δώσει πλήρη λειτουργία στο συνολικό αποτέλεσμα των διαφορετικών λιπασμάτων.

image.png

Εφαρμογή τεχνικών. Πρώτον, το οργανικό λίπασμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί 15 ~ 20 ημέρες πριν από το δενδρύλλιο του καρπούζι, η πρώιμη εφαρμογή μπορεί να δει το αποτέλεσμα νωρίς, το αποτέλεσμα θα είναι χαμηλή? Το δεύτερο είναι να εφαρμοστεί στο στρώμα εδάφους κάτω από 20 εκατοστά, για να προκαλέσει το ριζικό σύστημα να δεσμεύσει, ρηχά για να είναι εύκολο να χάσει. Τρίτον, μετά την εφαρμογή οργανικού λιπάσματος, το έδαφος έχει καλή περιεκτικότητα σε υγρασία και όσο καλύτερη είναι η περιεκτικότητα σε υγρασία του εδάφους, τόσο πιο γρήγορα απελευθερώνεται το λίπασμα. Το τέταρτο είναι να αποφευχθεί η χρήση χημικών λιπασμάτων που περιέχουν χλώριο, έτσι ώστε να μην μειωθεί η περιεκτικότητα σε ζάχαρη, επηρεάζοντας την ποιότητα.