Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Προβλήματα που πρέπει να δώσετε προσοχή κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σταφυλιών

Jun 13, 2018

Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τα σταφύλια να μεγαλώνουν και να γίνονται πιο χρωματισμένα και γλυκά. Αυτή είναι μια άλλη φορά που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λίπος. Για να μειωθεί η περιττή απώλεια που προκαλείται από την ακατάλληλη χρήση λιπάσματος, πρέπει να παρατηρηθούν πολλά σφάλματα γονιμοποίησης.

image.png

1. Καλίου αζώτου και φωσφόρου κατά την κρίσιμη περίοδο

Το άζωτο είναι το "στοιχείο ζωής" στη διαδικασία της καλλιέργειας σταφυλιών, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι περισσότερο άζωτο σε φρούτα μούρων επεκτείνεται στο ώριμο στάδιο, στο φρούτο "πλήρωση" επεκτείνει τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά, αλλά υπερβολικό άζωτο στην ογκώδη ζήτηση εφαρμογή βλάστηση με το φρούτο για τα θρεπτικά συστατικά, και καθυστερημένος χρόνος για την αγορά.

Φώσφορος στα σταφύλια αναπτύσσονται τα όργανα έχουν τη λειτουργία της ρίζας, στην ώριμη περίοδο πιστεύαμε ότι η ρίζα σταφυλιών είναι πολύ αργή και δεν χρειάζεται να παράσχει p, τότε δεν δίνουν πλέον προσοχή στο συμπλήρωμα του φωσφόρου, αλλά παραμελούνται τα σταφύλια στην ώριμη περίοδο χρειάζονται περισσότερο το φωτοσυνθετικό προϊόν της σύνθεσης και του μετασχηματισμού μεταφοράς ζάχαρης, όλα αυτά χρειάζονται αρκετό φώσφορο για την παροχή ενέργειας, εάν δεν έχουν αρκετό εφοδιασμό με φώσφορο θα επηρεάσουν το φρούτο να επεκτείνει και να μετατρέψει το χρώμα.

Το κάλιο μπορεί να προωθήσει τη μετατροπή και τη μεταφορά ζάχαρης, έχει οριστεί ευρέως ως στοιχεία "προσθήκη χρωστικής ζάχαρης", αυτό είναι αλήθεια, αλλά για διάφορους λόγους οι άνθρωποι σχηματίζουν το μυαλό καλίου είναι υψηλότερο, τόσο το καλύτερο, αλλά δεν ξέρω πολύ θα μειώσει την πρόσληψη μαγνησίου, το κάλιο, με τη σειρά του, οδηγεί στο σχηματισμό ενός προϊόντος φωτοσύνθεσης εμποδίζεται, θα επηρεάσει την ώριμη ποιότητα σταφυλιών.

2. Επιπτώσεις των δεικτών φρούτων

Χρωματισμός: η ανθοκυανίνη είναι ο κύριος παράγοντας χρωματισμού των φρούτων. Η έλλειψη φωσφόρου θα οδηγήσει σε ανεπαρκή ενέργεια που απαιτείται για τη μεταφορά και η ζάχαρη που σχηματίζεται από τα φωτοσυνθετικά προϊόντα θα συσσωρευτεί σε μεγάλο αριθμό φύλλων και δεν θα μεταφερθεί στα φρούτα για να προωθήσει το σχηματισμό ανθοκυανινών που θα επηρεάσουν τον χρωματισμό των φρούτων.

Γεύση: ο καρπός είναι ξινό, στη συνέχεια ζάχαρη, έπειτα χρώμα, και τελικά γεύση. Αυτή η φάση απαγορεύει αυστηρά όλες τις αιτίες που το φύλλο βλαστών να ανθίσει τη χρήση της συνήθειας των λιπασμάτων, αλλιώς θα προκαλέσει τα απόβλητα των θρεπτικών ουσιών, είναι δύσκολο να διαμορφωθεί η αρχική γεύση της ποικιλίας.

Ολοκληρωμένη παραπάνω, συνιστάται να επιλέξετε σε ζάχαρη σταφυλιών αυξανόμενη περίοδο χρωματισμού υψηλή χαμηλή αζώτου φωσφόρου καλίου υδατοδιαλυτό λίπασμα για στάγδην άρδευση ή αμβλύ, συνεργάζονται με το φυλλώδες ψεκασμό ασβεστίου, μαγνησίου και βορίου στοιχείο, από τη γωνία της διαχείρισης λιπασμάτων μπορεί εξασφαλίζουν το χρωματισμό της ζάχαρης σταφυλιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρακας είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο σχηματισμό φωτοσυνθετικών προϊόντων και η χρήση του στο χρωματισμό των σταφυλιών ευνοεί τη βελτίωση των προϊόντων σταφυλιών. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα λιπάσματα με χουμικό οξύ έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα σταφύλια τα τελευταία δύο χρόνια.