Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Οι επιδράσεις και οι διαφορές του χουμικού οξέος, του κίτρινου ανθρακικού οξέος και του αμινοξέος.

May 23, 2018

1. Χυμικό οξύ


Το χυμικό οξύ είναι τα υπολείμματα των φυτών και των ζώων, κυρίως μέσω της μικροβιακής αποσύνθεσης και του μετασχηματισμού φυτικών υπολειμμάτων, και μια σειρά πολύπλοκων χημικών αντιδράσεων, που σχηματίζουν οργανική ύλη. Από την μικροψήφιση, αποτελείται από αρωματικά και μια ποικιλία λειτουργικών ομάδων οργανικού πολυμερούς, αποτελείται κυρίως από στοιχεία άνθρακα, υδρογόνου, οξυγόνου, αζώτου και θείου, είναι ένα είδος πολυσθενών συνθετικών φαινολικών αρωματικών ενώσεων και αζωτούχων ενώσεων. Η λειτουργία του είναι καλή φυσιολογική δραστηριότητα και απορρόφηση, συμπλοκοποίηση, ανταλλαγή και ούτω καθεξής. Διανέμεται ευρέως σε λιθάνθρακα χαμηλής ποιότητας, ζωικά απόβλητα, οργανικά λιπάσματα, χώμα, ιζήματα ύδατος, κατάλοιπα ζώων και φυτών.

Βλέπουμε το μαύρο έδαφος, λόγω του χουμικού οξέος που περιέχει, του άνθρακα σε χαμηλό επίπεδο, όπως ο άνθρακας, ο λιγνίτης, η περιεκτικότητα σε χουμινικό οξύ τύρφης στην υψηλότερη (30% 80%), ακολουθούμενη από βιολογική περιεκτικότητα σε λιπασματοποίηση είναι 5% %. Κάθε τεχνητή οξείδωση, όπως ο αέρας, το όζον ή η επεξεργασία με νιτρικό οξύ, μπορεί να σχηματίσει αναγέννηση χουμικού οξέος.

Σύμφωνα με τη διαλυτότητα και την ταξινόμηση χρώματος σε διάλυμα, μπορεί να χωριστεί σε τρεις ομάδες: πρώτον, το μέρος που είναι διαλυτό σε ακετόνη ή αιθανόλη ονομάζεται καστανό σάπιο οξύ. Δεύτερον, η αδιάλυτη σε ακετόνη ονομάζεται μαύρη σήψη. Τρίτον, το μέρος που είναι διαλυτό στο νερό ή το αραιό οξύ ονομάζεται κίτρινη σήψη.

Χρησιμοποιείται για τη γεωργία ως πρόσθετο διατροφής, πρόσθετα λιπάσματος ριζών και ριζών, βελτιωτικά εδάφους, ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών, λιπάσματα λιπάσματος, αντιψυκτικά μέσα, ανθεκτικά στην ξηρασία παράγοντες, σύνθετα λιπαντικά συνεργεία κ.λπ. με άζωτο και φωσφόρο, έχει ως στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας, τη βελτίωση του εδάφους, την τόνωση της ανάπτυξης των καλλιεργειών και τη βελτίωση της ποιότητας των γεωργικών προϊόντων. Το ανθρακικό μαγνήσιο, ο βιταμίνη του ψευδαργύρου, το χουμικό οξύ και η ουρία βρέθηκαν να έχουν καλή επίδραση στη συμπλήρωση της ανεπάρκειας του μαγνησίου, του ψευδαργύρου και της ανεπάρκειας σιδήρου στα οπωροφόρα δένδρα. Ο συνδυασμός του χουμικού οξέος και του ζιζανιοκτόνου, της ατραζίνης και άλλων παρασιτοκτόνων μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και να αναστείλει την αποτοξίνωση. Το ανθρακικό νάτριο είναι αποτελεσματικό για τη θεραπεία της σήψης της μηλιάς.


2. Fulvic Acid


Μεγάλη αίσθηση είναι ο ρυθμιστής ανάπτυξης των φυτών, μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη των φυτών είναι ιδιαίτερα κατάλληλος έλεγχος της ανοιχτότητας των φύλλων φύλλων καλλιέργειας, μειώνει τη διαπνοή, ενάντια στην ξηρασία έχει σημαντική επίδραση, μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα της τέχνης, να αυξήσει την παραγωγή και να βελτιώσει την ποιότητα, , καλαμπόκι, γλυκοπατάτες, καλαμπόκι, ρύζι, βαμβάκι, φιστίκια, κράμβη, καπνό, μεταξοσκώληκα, πεπόνια και φρούτα, λαχανικά κλπ. · Μπορεί να αναμιχθεί με κάποιο μη αλκαλικό παρασιτοκτόνο, και συχνά συνεργιστικό αποτέλεσμα.


3. Αμινοξέα


Τα αμινοξέα έχουν τρεις ρόλους στην ανάπτυξη των φυτών: πρώτον, η συμπληρωματική πηγή της διατροφής οργανικού αζώτου. Δεύτερον, ο χηλικός παράγοντας μεταλλικών ιόντων. Τα αμινοξέα έχουν τη λειτουργία του χηλικού μεταλλικού ιόντος, είναι εύκολο να φυτευτούν στην απαιτούμενη ποσότητα στοιχείων και ιχνοστοιχείων (ασβέστιο μαγνήσιο σίδηρο μαγγάνιο ψευδάργυρος χαλκό μολυβδαίνιο βόριο, κ.λπ.) στο εργοστάσιο για τη μεταφορά του σώματος, τη βελτίωση της χρήσης των φυτών για μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών? Τρίτον, παρασκευή προαγωγής ενζύμων. Τα αμινοξέα είναι προαγωγοί και καταλύτες για τη σύνθεση ενζύμων σε φυτά, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των φυτών. Ωστόσο, τα αμινοξέα μπορούν εύκολα να αφομοιωθούν / αποσυντεθούν από βακτήρια στο έδαφος, επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως βασικό λίπασμα στο έδαφος. Αντ 'αυτού, γίνεται σε λίπασμα επιφάνεια φύλλων, το οποίο ψεκάζεται στα φύλλα για να επιτρέψει στα φυτά να απορροφούν αμινοξέα και άλλα στοιχεία απευθείας μέσω των φύλλων.