Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ιστορία απόσπασμα φυκιών

Jun 27, 2018

Το εκχύλισμα φυκιών αποτελείται από άζωτο, φωσφόρο και κάλιο, οργανική ύλη, εκχυλίσματα φυκιών, εξευγενισμένο χουμικό οξύ, αμινοξέα , πρωτεΐνες, ευεργετικά δραστικά βακτήρια και άλλες πρώτες ύλες. Προστίθεται ειδικά με ριζωματικούς παράγοντες, ιχνοστοιχεία κλπ., Και εξευγενίζεται από την επιστημονική φόρμουλα. Η ανάπτυξη των φυκιών έχει περάσει από τρία στάδια: φθορά των φυκιών → τέφρα φυκιών (σκόνη) → εκχυλίσματα φυκιών. Ως εκ τούτου, τα φυσικά λιπάσματα φύκια είναι το πιο απαραίτητο λίπασμα για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας.


Το εκχύλισμα φυκιών μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά με το οικοσύστημα φυτών-εδάφους. Περιέχει φυσικές ενώσεις. Για παράδειγμα, το αλγινικό νάτριο είναι ένα φυσικό βελτιωτικό εδάφους που προάγει το σχηματισμό αδρανών του εδάφους, βελτιώνει το χώρο των πόρων στο έδαφος και συντονίζει τα στερεά στο έδαφος.

Οι αναλογίες υγρών και αερίων θα αποκαταστήσουν τη φυσική ισορροπία των ούλων που οφείλεται στο υπερβολικό φορτίο του εδάφους και τη χημική ρύπανση, θα αυξήσουν τη βιολογική δραστηριότητα του εδάφους, θα αυξήσουν την απελευθέρωση διαθέσιμων θρεπτικών ουσιών και θα διευκολύνουν την ανάπτυξη των ριζών και θα βελτιώσουν την αντοχή των καλλιεργειών.


Η συνεχής χρήση του εκχυλίσματος φυκιών μπορεί να βελτιώσει το έδαφος, να προωθήσει τη βαθιά ριζοβολία των καλλιεργειών, να ενισχύσει την ανοσία, να καταστρέψει τα επιβλαβή βακτήρια, τα αυγά, να μειώσει την ποσότητα φυτοφαρμάκων και να μειώσει τη βλάβη της φυτοτοξικότητας και του λιπάσματος. Η μακροχρόνια χρήση μπορεί να χαλαρώσει το χώμα, να καταστήσει τις καλλιέργειες ανθεκτικές σε υψηλή θερμοκρασία, ξηρασία, να αυξήσει τη θερμοκρασία, να αποφύγει την κατάψυξη και να αντισταθεί σε μεγάλο βάρος, ώστε οι καλλιέργειες να απορροφήσουν πλήρως το θρεπτικό συστατικό του αζώτου, του φωσφόρου και του καλίου στο έδαφος, τη βελτίωση της φωτοσύνθεσης των καλλιεργειών, τη βελτίωση του μεταβολισμού και τη δημιουργία θρεπτικών ουσιών. Ο ρυθμός χρησιμοποίησης φτάνει στην υψηλότερη τιμή και το αποτέλεσμα της αύξησης της παραγωγής είναι πολύ σημαντικό.


Τα παραδοσιακά χημικά λιπάσματα έχουν ένα ενιαίο αποτέλεσμα λίπανσης και μια σοβαρή ρύπανση, και η μακροχρόνια χρήση θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του εδάφους. Το λίπασμα φυκιών είναι ένα φυσικό εκχύλισμα φυκιών που είναι αβλαβές για τον άνθρωπο και το ζωικό κεφάλαιο και δεν έχει καμία ρύπανση στο περιβάλλον. Παρατίθεται ως ειδικό λίπασμα για βιολογικά τρόφιμα σε ξένες χώρες. Τα εκχυλίσματα φυκιών και τα προϊόντα σειράς είναι πολύ κατάλληλα για την παραγωγή πράσινων τροφίμων και βιολογικών τροφίμων στην Κίνα. Οι λειτουργίες των εκχυλισμάτων θαλάσσιων φυκιών και των προϊόντων σειράς αντισταθμίζουν την έλλειψη παραδοσιακών οργανικών λιπασμάτων στην Κίνα και την επιβράδυνση της απόδοσης των λιπασμάτων. Η εφαρμογή του θα βοηθήσει τα γεωργικά προϊόντα της Κίνας να εισέλθουν στη διεθνή αγορά. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, στην Κίνα υπάρχουν περισσότερα από 100 είδη οικονομικών θαλάσσιων θαλασσινών μεγάλης κλίμακας, μεταξύ των οποίων δεν υπάρχουν ελλείψεις ειδών υψηλής απόδοσης και άφθονες πηγές. Οι προοπτικές ανάπτυξης και εφαρμογής των λιπασμάτων με φύκια είναι ευρείες.

image.png