Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Orchard Organic Matter Enhancement Pathway

Jul 18, 2018


Η οργανική ύλη του εδάφους αναφέρεται σε όλα τα είδη οργανικών ενώσεων που περιέχουν άνθρακα στο έδαφος σε διάφορες μορφές. Περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα διαφορετικών σταδίων αποσύνθεσης και σύνθεσης ζωικών, φυτικών και μικροβιακών υπολειμμάτων στο έδαφος. Η οργανική ύλη του εδάφους περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη των φυτών, με την ανοργανοποίηση της οργανικής ύλης, που απελευθερώνεται συνεχώς για τα φυτά και τα μικρόβια, ταυτόχρονα απελευθερώνει δραστηριότητες μικροβιακής ζωής που απαιτούνται για την ενέργεια και βελτιώνει τη σταθερότητα των σωματιδίων του εδάφους αλλάζοντας τις θερμικές ιδιότητες του εδάφους, επηρεάζοντας την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων του εδάφους και άλλες λειτουργίες και τελικά επηρεάζοντας τη φυσική του εδάφους και τη χημεία. Η οργανική ύλη του εδάφους είναι ένας σημαντικός δείκτης της γονιμότητας του εδάφους στον οπωρώνα. Η οργανική ύλη του εδάφους μπορεί να είναι άμεσα στην ανάπτυξη των οπωροφόρων δέντρων παρέχει σημαντική ποσότητα θρεπτικών συστατικών και φυσιολογικών δραστικών ουσιών, συνδέεται στενά με την απόδοση των καρπών, την ποιότητα των καρπών, είναι υψηλή απόδοση και σταθερή απόδοση και ποιότητα του οπωρώνα τις βασικές συνθήκες παραγωγής φρούτων . Ως εκ τούτου, είναι το κλειδί για τη βελτίωση της γονιμότητας του οπωρώνα στο έδαφος για την αύξηση του περιεχομένου των οργανικών ουσιών στο έδαφος.


image.png


Τρόποι βελτίωσης της οργανικής ύλης του εδάφους:

Η επιστημονική εφαρμογή του οργανικού λιπάσματος, της επικάλυψης των οπωρώνων, της φύτευσης των οπωρώνων, της φύτευσης των οπωρώνων και του φυσικού χόρτου είναι αποτελεσματικά μέτρα για τη βελτίωση της οργανικής ύλης του εδάφους.

1) εφαρμόστε οργανικό λίπασμα

Η αύξηση του οργανικού λιπάσματος στους οπωρώνες αποτελεί σημαντικό μέτρο για τη βελτίωση της οργανικής ύλης του εδάφους, τη γονιμοποίηση του εδάφους και τη βελτίωση της ποιότητας του εδάφους των οπωρώνων. Η εφαρμογή οργανικών λιπασμάτων μπορεί να αυξήσει σημαντικά την περιεκτικότητα της οργανικής ύλης στο έδαφος και η αύξηση της οργανικής ύλης σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα της εφαρμογής. Υπάρχουν πολλά είδη οργανικών πηγών λιπασμάτων, που περιλαμβάνουν κυρίως ανθρώπινη και ζωική κοπριά, υπολείμματα φυτών, διάφορα είδη λιπασμάτων από κέικ, λίπασμα, λιπασματοποίηση, κοπριά, κοπριά, κοπριά, πράσινη κοπριά και άλλα γεωργικά λιπάσματα και οργανικά λιπάσματα βασικών προϊόντων. Με την αύξηση του χρόνου εφαρμογής των λιπασμάτων αυξήθηκε η οργανική οργανική ύλη του εδάφους, το ολικό άζωτο, ο συνολικός φωσφόρος και ο διαθέσιμος φώσφορος και η διαθέσιμη περιεκτικότητα σε κάλιο, το άζωτο αλκαλικού διαλύματος στο έδαφος ήταν σε σχετικά σταθερή κατάσταση και τα χημικά λιπάσματα αλκαλική υδρόλυση του εδάφους n πτωτική τάση κάθε χρόνο.

2) απορρίμματα οπωροφόρων δένδρων

Είναι επίσης ένα σημαντικό μέτρο για τη βελτίωση της οργανικής ύλης του εδάφους για την επιστροφή των καρπών στον οπωρώνα μετά από ορισμένη θεραπεία. Εάν η κηπευτική κάλυψη των δένδρων καρπών απευθείας κάτω από ένα δέντρο, που φέρει τις ασθένειες και τα παράσιτα της πηγής, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον οπωρώνα, τα απορρίμματα μπορούν να συλλεχθούν για την κομποστοποίηση, τη διαστρωμάτωση σωρών υψηλής θερμοκρασίας μετά την αποστείρωση και στη συνέχεια να εφαρμοστούν στον οπωρώνα.

3) κάλυψη οπωρώνα

Η επικάλυψη των οπωρώνων είναι η χρήση αχύρου καλλιέργειας, ζιζανίων στον οπωρώνα, νεκρών κλαδιών και φύλλων οπωροφόρων δέντρων ως υλικά επικάλυψης. Τα φύλλα των ζιζανίων και η ξηρή ρίζα, όπως το κούρεμα του γρασιδιού μετά την κοινότητα, κατανέμονται κυρίως σε στρώμα εδάφους 0 ~ 20 cm, στην υποβάθμιση του εδάφους, τον μετασχηματισμό, τον σχηματισμό χούμου, μπορεί να αυξήσει την περιεκτικότητα σε οργανικά υλικά στο έδαφος.

4) χόρτο οπωρώνα

Η φύτευση γρασιδιού είναι ο οικονομικότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για τη βελτίωση της οργανικής ύλης του εδάφους των οπωρώνων, που γεννιέται από τις ρίζες του χόρτου και αφήνει πολλά κατάλοιπα στον οπωρώνα, και στην υποβάθμιση του εδάφους, τον μετασχηματισμό, την οργανική ύλη του εδάφους. Τόσο τα τεχνητά όσο και τα φυσικά χόρτα μπορούν να αυξήσουν το περιεχόμενο της οργανικής ύλης στο έδαφος κατά 2,4% ~ 57,5%. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έχουν αναγνωριστεί ευρέως ότι η καλλιέργεια οπωροφόρων δένδρων, ειδικά η κτηνοτροφία, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος γονιμοποίησης του εδάφους. Το πράσινο λίπασμα έχει τα χαρακτηριστικά της ταχείας ανάπτυξης, της υψηλής απόδοσης, της συνολικής διατροφής, της χαμηλής περιεκτικότητας σε ακατέργαστες ίνες, της υψηλής χρηστικής αξίας, της εύκολης σήψης, της έγκαιρης παροχής λιπασμάτων.

5) δημιουργία οικολογικών οπωρώνων

Είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος βελτίωσης της οργανικής ύλης του εδάφους για την δημιουργία οικολογικών οπωρώνων με καλλιέργεια γρασιδιού σε οπωρώνες και κατάλληλα πουλερικά.


image.png


Άποψη της οργανικής ύλης του εδάφους των οπωρώνων είναι χαμηλή στην Κίνα, η οργική οργώματος κοπριάς είναι ανεπαρκής, η έλλειψη οργανικής πηγής λιπασμάτων, η έλλειψη εργατικού δυναμικού και η επιστημονική συνείδηση της διαχείρισης, η ενίσχυση των καλλιεργητών φρούτων αυξάνουν την επένδυση των βιολογικών οπωρώνων, η καλλιέργεια γρασιδιού, αποδίδει μεγάλη σημασία στα είδη γρασιδιού με τη χρήση, ενισχύει την έρευνα του σύνθετου συστήματος, το χόρτο φρούτων είναι να βελτιωθεί το status quo της υποβάθμισης της γονιμότητας του οπωρώνα, να βελτιωθεί η ποιότητα των καρπών, αποτελεσματικός τρόπος για την προώθηση της αειφόρου χρήσης του οπωρώνα υγεία.