Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Humic Acid Το καλύτερο αποτέλεσμα

Aug 02, 2017

Πρώτον, το λιπάσμα με χουμικό οξύ επιλέγεται σύμφωνα με τη μέθοδο εφαρμογής. Εάν χρησιμοποιείται ως παλμός, στάγδην άρδευση ή ψεκασμός φυλλώματος, συνιστάται η χρήση humate κάλιο, Humate Acid αμμωνίου humate ή fulvic οξέος, fenvalerate αμμωνίου. Εάν χρησιμοποιείται ως βασική εφαρμογή λιπάσματος Humic Acid συνιστάται να επιλέξετε αμμωνίου χουμικού οξέος ή νιτρικού αμμωνίου humate και άλλα λιπάσματα, η εφαρμογή θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε θάβονται στο έδαφος, επειδή το χουμικό οξύ αμμώνιο και διττανθρακικό αμμώνιο είναι ένα προϊόν της συνδυασμό, το χουμικό οξύ εύκολο να εξαερωθεί, το Shi ή το σπρέι φύλλων. Επιπλέον, δεν χορηγείται ανθρακικό νάτριο σε εδάφη με υψηλό pH (αλατόνερο).

Δεύτερον, σύμφωνα με τις προτιμήσεις καλλιέργειας και τους κόμβους ανάπτυξης επιλέξτε το χουμικό οξύ. Για παράδειγμα, η έμφαση στην λίπανση κατά την πτώση των λιπασμάτων, το λίπασμα από ανθρακικό κάλιο, η λιπασματοποίηση με βάση τα λιπάσματα αζώτου, η εστίαση διαφοροποίησης βλάστησης στο φωσφορικό λίπασμα και το ανθρακικό λίπασμα, στην περίοδο διεύρυνσης των φρούτων θα πρέπει να επικεντρωθεί στο άζωτο λιπάσματα, λιπάσματα ανθρακικού καλίου, λίπασμα ασβεστίου και μικρο-λιπάσματα. Επιπλέον, αλλά και με τις προτιμήσεις της καλλιέργειας γονιμοποίηση. Για παράδειγμα, τα οπωροφόρα δέντρα, τα λαχανικά μελιτζάνας, ο καπνός, το ζαχαροκάλαμο, κλπ. Είναι καλές καλλιέργειες κάλιο, το χουμικό οξύ η καλύτερη εφαρμογή του λιπάσματος κάλιο humate.

Τέλος, τα λιπάσματα με χουμικό οξύ επιλέγονται με βάση την κατηγορία των καλλιεργειών και το κόστος. Χιμικό οξύ Λιπάσματα με βάση το χουμικό οξύ ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα των θρεπτικών συστατικών χωρίζονται σε λιπάσματα με βάση το χουμικό οξύ, λιπάσματα χουμικού οξέος (μικτά), οργανικά λιπάσματα χουμικού οξέος, οργανικά λιπάσματα χουμικού οξέος, λίπασμα χουμικού οξέος.

Για τα φυτικά και οπωροφόρα δέντρα, μπορείτε να επιλέξετε το οργανικό λίπασμα χουμικού οξέος, το χυμικό οξύ οργανικό - ανόργανο σύνθετο λίπασμα ή τα ιχνοστοιχεία του χυμικού οξέος στο λίπασμα, το χουμικό οξύ αυτά τα λιπάσματα, η χρήση του χουμικού οξέος, στην οργανική ύλη μπορεί να φτάσει το 20% έως 45%, μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά τη γεύση και το χρώμα της καλλιέργειας. Εάν χρησιμοποιείται ως σπρέι ή φυλλώδες σπρέι, συνιστάται η επιλογή υδατοδιαλυτού λιπάσματος που περιέχει χουμικό οξύ ή φουλβικό οξύ, αν και οι υψηλότερες τιμές αυτών των λιπασμάτων είναι γρήγορες, αποτελεσματικές και επομένως χρησιμοποιούνται για υψηλότερη αξία των οικονομικών καλλιεργειών. Αν και το χουμικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρη την περίοδο ανάπτυξης της καλλιέργειας, το ανθρακικό οξύ αλλά για οικονομικούς λόγους, μετά την μεταφύτευση, πριν το λουλούδι, πρήζεται, μετατρέπεται σε χρώμα τέσσερις βασικές περίοδοι κάθε παλμού 1 ~ 2 φορές, πρήξιμο και χρώμα Συνδυασμένο με το αποτέλεσμα ψεκασμού θα είναι καλύτερο.

Από το "Συμπλήρωμα της Materia Medica" της Δυναστείας Μινγκ στο "Wu Jin San", το υλικό του χουμικού οξέος έχει ανθρώπινη εφαρμογή έχει 400 χρόνια ιστορίας, στη χώρα βρέθηκε το χουμικό οξύ και εξήχθη από 220 χρόνια. . Σήμερα ο κόσμος έχει δημοσιεύσει την άμεση ή έμμεση εφαρμογή των ουσιών του χουμικού οξέος 70 κατηγορίες, καθώς οι βιολογικές πρώτες ύλες έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στη γεωργία, τη δασοκομία, την κτηνοτροφία, τον αντισηπτικό τομέα, την αλιεία, το πετρέλαιο, τα χημικά, τα οικοδομικά υλικά, Οξύ προστασία του περιβάλλοντος Πολλά πεδία. Προς το παρόν, τα κύρια προϊόντα για τη γεωργική παραγωγή είναι: fulvic οξύ οργανικό - ανόργανο λίπασμα και fulvic οξύ ως πρώτες ύλες του λιπάσματος συσκευασίας Kamei μπόνους, Jinli, κέρδος, φυτικές ορμόνες, τροποποιήσεις εδάφους του χουμικού οξέος, ξηρασία, πράκτορες.

Το χυμικό οξύ είναι ένα είδος φυσικής οργανικής ύλης. Πρόκειται για προϊόν αρχαίου φυτού που αποσυνθέτει και συνθέτει μικροοργανισμούς. Έχει ασθενή οξύτητα, απορρόφηση νερού, κολλοειδές οξικό οξύ, προσρόφηση, ανταλλαγή ιόντων, συμπλοκοποίηση, οξειδοαναγωγική και φυσιολογική δράση. Περιμένετε. Ανάλογα με το μέγεθος και τη διαλυτότητα του μοριακού βάρους του χουμικού οξέος, διαιρούμενο σε φουλβικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ και μαύρο φουλβικό οξύ. Χουμικό Οξύ Το Fulvic οξύ χαρακτηρίζεται από τις μικρές μοριακές του βαρές, όξινες ομάδες, διαλυτές σε οξέα, αλκάλια και νερό, εύκολα χαρακτηριστικά απορρόφησης των φυτών, που χρησιμοποιούνται ευρέως στη γεωργική παραγωγή. Το βιοχημικό φουλβικό οξύ καθαρίζεται μετά από διεξοδική ζύμωση του φουλβικού οξέος, το οποίο εκτός από το ότι περιέχει φουλβικό οξύ, το χουμικό οξύ αλλά περιέχει επίσης 17 είδη αμινοξέων, πρωτεΐνες, νουκλεϊκά οξέα, βιταμίνες, σάκχαρα, διάφορα ένζυμα, ποικιλία μικροθρεπτικών συστατικών .

Το χουμικό οξύ είναι μια παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το Humic Acid, ο ρόλος του οποίου δεν είναι πολύ ισχυρός, αν και η γρήγορη επίδραση, αλλά κυρίως η αργή, η κύρια μαλάκυνση του φυτού conditioning, αφήνοντας την ισορροπία του γιν και του γιανγκ, τη ζωτικότητα των φυτών και την ασυλία