Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

HUMIC ΟΞΥ Ποικιλία ειδών

Oct 09, 2017

Τα χυμικά οξέα είναι διαφορετικά. Το φυσικό ορυκτό χουμικό οξύ είναι κυρίως ζωικά και ζωικά υπολείμματα μετά από μικροβιακή αποσύνθεση του σχηματισμού οργανικής ύλης, που είναι κοινά στο έδαφος, την τύρφη και τον ξεπερασμένο άνθρακα, η ανάπτυξη φυτών και το οικοσύστημα του εδάφους παίζει σημαντικό ρόλο.

Τα λιπάσματα με βάση το χουμικό οξύ παίζουν σημαντικό ρόλο στο χουμικό οξύ, ακολουθούμενα από μερικά μεγάλα, ιχνοστοιχεία, μικροβιακά και άλλα θρεπτικά συστατικά. Η σύνθετη δομή και τα χαρακτηριστικά του ανθρακικού οξέος, αποφασισμένη φυσικά για το λίπασμα με χουμικό οξύ, είναι ένα πολυλειτουργικό οργανικό λίπασμα. Μεταξύ αυτών, η βελτίωση των ιδιοτήτων του εδάφους είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους του χουμικού οξέος.

Βελτιωμένο όξινο χώμα και αλατούχο χώμα

Η συνολική δομή αποτελεί τη βάση της γονιμότητας του εδάφους. Η τοπική εφαρμογή λιπασμάτων με χουμικό οξύ απέδειξε ότι τα λιπάσματα με χουμικό οξύ μπορούν να αυξήσουν τη δομή του αδρανούς εδάφους. Σύμφωνα με την δοκιμή οικολογικής εφαρμογής της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών Shenyang, η εφαρμογή των ωμοκυτταρικού αζωτούχων λιπασμάτων στο έδαφος αυξήθηκε κατά 10% έως 20%. η εφαρμογή δοκιμής σύνθεσης λιπασμάτων βιο-χουμικού οξέος, η σταθερή συσσωματωμένη δομή του νερού στο έδαφος αυξήθηκε επίσης σημαντικά. Μετά τη χρήση του λιπάσματος, το έδαφος χαλαρό, την ισχυρή ανάπτυξη των φυτών, την αυξημένη αντοχή του εδάφους.

Η κύρια χρήση των προϊόντων χουμικού οξέος στη γεωργία

1, μπορεί να προωθήσει την κυτταρική διαίρεση και την ανάπτυξη για να διεγείρει την καλλιέργεια για να ριζώσει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσική σκόνη ριζοβολίας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σάλτσα σπόρων και χρήση ρίζας dip.

2, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την περιεκτικότητα σε ζάχαρη καλλιέργειας, έτσι ώστε καλλιέργειες με αντι-μαζική ικανότητα να αποτρέψουν τη σήψη, τη ρίζα της σήψης, να μειώσουν τα παράσιτα και τις ασθένειες, να μειώσουν την ανοιχτή δύναμη των φύλλων, να μειώσουν τη διαπνοή των φύλλων. κατάσταση, είναι ένας φυσικός ισχυρός παράγοντας αντοχής στην ξηρασία.

3, να βελτιώσει τη δομή του εδάφους, να προωθήσει το σχηματισμό δομής αδρανών του εδάφους, να επιταχύνει την αποσύνθεση της μετατροπής της οργανικής ύλης, ειδικά για μακροπρόθεσμη μόνο χρήση των χημικών λιπασμάτων, επισκευή μηχανήματος, αρόσιμη γη που προκαλείται από σημαντική επίδραση βελτίωσης του εδάφους.

4, να εξουδετερώσει το pH του εδάφους, να συμβιβάσει την τιμή PH του εδάφους, να αυξήσει τα ιχνοστοιχεία από τη ρίζα στα φύλλα ή άλλα μέρη της λειτουργίας του αριθμού επιταχυνόμενου μεταβολισμού της απορρόφησης πρωτογενούς προϊόντος, ενισχύοντας έτσι την ποιότητα των γεωργικών προϊόντων.

Τα προϊόντα ανθρακικού οξέος είναι η κύρια χρήση στη βιομηχανία

1, συνδετικό μπρικέτας. Προσθέστε μια μικρή ποσότητα καλών κόκκων, καλή κατανομή της επιφάνειας, έτσι ώστε η μπρικέτα να έχει αρκετή θερμή και κρύα δύναμη και σταθερότητα.

2, κεραμικά πρόσθετα. Μπορεί να βελτιώσει την κεραμική δύναμη γύψο περίπου 80%, δείκτης πλαστικότητας 40% ή περισσότερο, μπορεί να αυξήσει τη λάσπη, το λούστρο πολτό λασπώδες περισσότερο από 50%, είναι ένα καλό gelant, για τη βελτίωση του πράσινου σώματος των κυανών λουλουδιών και την ικανότητα απορρόφησης του λούστρου

3, βοηθήματα διάτρησης πετρελαίου. Μπορεί να βελτιώσει τη λίπανση του τοίχου, το φαινόμενο σύνδεσης κατά της κατάρρευσης είναι σημαντικό.

4, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τροφή, ιατρικά πρόσθετα, απορρυπαντικά λέβητα και σταθεροποιητής ποιότητας νερού.