Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Δράση Humate Κάλιο

Sep 25, 2017

Ο ρόλος του υδροξειδίου του καλίου:

1. Η ανόργανη βιομηχανία χρησιμοποιείται για την παραγωγή καλίου, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το νιτρώδες κάλιο, το φωσφορικό κάλιο, κλπ.

2. Η ημερήσια χημική βιομηχανία χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή σαπουνιού καλίου, σαπουνιού, μαλακού σαπουνιού, κρέμας χιονιού, κρέμας κρέμας, σαμπουάν και ούτω καθεξής. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για την παραγωγή πρώτων υλών όπως η προγεστερόνη και η βανιλίνη.

3. Η βιομηχανία χρωστικών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης

4. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών. [4] που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιού καλίου, οξαλικού οξέος και διαφόρων ειδών άλατος καλίου και χρησιμοποιείται για ηλεκτρολυτική, χαρακτική, λιθογραφία κλπ. Χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη για την παραγωγή ανθρακικού καλίου, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο και ανθρακικό κάλιο.

5. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επίστρωση, χαρακτική κλπ. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας χρησιμοποιείται για βαφή, λεύκανση και μερσερίωση και χρησιμοποιείται ως κύρια πρώτη ύλη για την κατασκευή τεχνητών ινών και πολυεστερικών ινών.

Υδροξείδιο του καλίου: υδροξείδιο του καλίου (χημική: ΚΟΗ, τύπος: 56.11) λευκή σκόνη ή στερεά νιφάδων. Σημείο τήξης 360 ~ 406 ℃, σημείο βρασμού 1320 ~ 1324 ℃, σχετική πυκνότητα 2,044 g / cm, σημείο ανάφλεξης 52 ° F, δείκτης διάθλασης n20 / D1.421, τάση ατμών 1 MMHG (719 ℃). Είναι ιδιαίτερα αλκαλικό και διαβρωτικό. Εύκολο στην απορρόφηση υγρασίας στον αέρα και την υγρασία, απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα και γίνεται ανθρακικό κάλιο. Διαλύεται σε περίπου 0,6 μερίδες ζεστού νερού, 0,9 σε κρύο νερό, 3 αιθανόλη και 2,5 γλυκερίνη. Όταν διαλύεται σε νερό, αλκοόλη ή επεξεργάζεται με οξύ, παράγεται μεγάλη ποσότητα θερμότητας.

Ρόλος: Η ανόργανη βιομηχανία χρησιμοποιείται για την παραγωγή καλίου, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το νιτρώδες κάλιο, το φωσφορικό κάλιο κλπ. Η ημερήσια χημική βιομηχανία χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή σαπουνιού, σαπουνιού, μαλακού σαπουνιού, κρέμας χιονιού, σαμπουάν και ούτω καθεξής. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για την παραγωγή πρώτων υλών όπως η προγεστερόνη και η βανιλίνη. Η βιομηχανία βαφής χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.

Πεδίο εφαρμογής

1. Χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό και απορροφητικό, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή οξαλικού οξέος και διαφόρων ειδών άλατος καλίου και χρησιμοποιείται για ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, χαρακτική, λιθογραφία κ.λπ.

2. Χρησιμοποιούνται κυρίως ως πρώτες ύλες για την παραγωγή ποτάσας, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο και το ανθρακικό κάλιο. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, χρησιμοποιείται για την παραγωγή υδρογόνου καλίου βορίου, αντισώματος, σαλικυλικού οξέος, προπιονικού κτλ. Χρησιμοποιείται στην ελαφρά βιομηχανία για να παράγει σαπούνι ποτάσας, αλκαλικές μπαταρίες, καλλυντικά (όπως κρέμα κρέμας, κρέμες και σαμπουάν). Στη βιομηχανία χρωστικών, χρησιμοποιείται για την παραγωγή βαφών ΦΠΑ, όπως η μείωση του μπλε RSN. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για την ηλεκτρολυτική επίστρωση, την χάραξη κλπ. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας χρησιμοποιείται για τη βαφή, τη λεύκανση και τη μερσερίωση και χρησιμοποιείται ως κύρια πρώτη ύλη για την κατασκευή τεχνητών ινών και πολυεστερικών ινών. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στον μεταλλουργικό παράγοντα θέρμανσης και απολίπανσης δερμάτων.

3. Βασικές χημικές πρώτες ύλες για φαρμακευτική και καθημερινή χημική βιομηχανία.

4. Χρησιμοποιείται ως απορροφητικό υλικό για αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

5. Η καθημερινή χημική βιομηχανία χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για το πλύσιμο και το πλύσιμο σαπουνιού, μαλακού σαπουνιού, κρέμας χιονιού, κρέμας κρέμας, σαμπουάν και ούτω καθεξής. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για την παραγωγή πρώτων υλών όπως η προγεστερόνη και η βανιλίνη. Η βιομηχανία βαφής χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών

Ανάλυση περιεχομένου

Το ακριβές αναφερόμενο δείγμα είναι περίπου 1,5 g, διαλυτό σε 40 ml νερού βρασμού και ψύξης, ψυχρό στους 15 ° C, με διάλυμα δοκιμής φαινολοφθαλεΐνης (TS - 167) μερικές σταγόνες, με τιτλοποίηση οξέος 1 mol / L. Όταν εξαφανίζεται το ροζ, καταγράψτε την ποσότητα του χρησιμοποιηθέντος οξέος, προσθέστε το διάλυμα δοκιμής πορτοκαλιού με μέταλλο (TS-148) και συνεχίστε την τιτλοδότηση μέχρι να είναι σταθερή η ροζ. Καταγράψτε τη συνολική ποσότητα οξέων που απαιτείται για την τιτλοδότηση. Κάθε ΜΙ 1mol / L θειικού οξέος είναι ισοδύναμο με 56.11mg ολικής αλκαλικότητας (ΚΟΗ).