Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate αλκαλικό και διαβρωτικό

Jun 20, 2017

Υδροξείδιο του καλίου (χημικός τύπος: ΚΟΗ, ποσότητα: 56,11) λευκή σκόνη ή φυλλώδη στερεά. Σημείο τήξης 360 ~ 406 ℃, το σημείο βρασμού 1320 ~ 1324 ℃, κάλιο Humate τη σχετική πυκνότητα 2.044g / cm3, σημείο ανάφλεξης 52 ° F, δείκτης διάθλασης n20 / D1.421, πίεση ατμού 1mmHg (719 ℃) . Με ισχυρή αλκαλική και διαβρωτική. Εύκολη απορρόφηση υγρασίας στον αέρα και απορροφητικότητα, απορρόφηση διοξειδίου του άνθρακα από ανθρακικό κάλιο. Διαλύεται σε περίπου 0,6 μέρη ζεστού νερού, 0,9 μέρη κρύου νερού, 3 μέρη αιθανόλης και 2,5 μέρη γλυκερόλης. Όταν διαλύεται σε νερό, η αλκοόλη ή με επεξεργασία με οξύ παράγει πολύ θερμότητα. Το ρΗ του διαλύματος 0,1 mol / L ήταν 13,5. Μεσαία τοξική, μισή θανατηφόρα δόση (αρουραίος, από του στόματος) 1230mg / kg. Διαλυτό σε αιθανόλη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα. Έχει ένα πολύ ισχυρό αλκαλικό και διαβρωτικό, Κάλιο Humate τη φύση του και καυστική σόδα παρόμοια.

1, που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλίας καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών όπως το κάλιο, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, ηπαπαρανόλης, προπιονικής τεστοστερόνης και ούτω καθεξής. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρέμα κρέμας, κρέμας και σαμπουάν). Στη βιομηχανία βαφής, το Κάλιο Humate για την παραγωγή βαφών, όπως η μείωση του μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για εκτύπωση και βαφή, λεύκανση και μερσερισμό, καθώς και μεγάλο αριθμό χρησιμοποιημένων για την κατασκευή συνθετικών τεχνητών ινών, βασικών πρώτων υλών ινών πολυεστέρα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμαντικές συσκευές και απολίπανση δερμάτων και ούτω καθεξής.

3, χημικές πρώτες ύλες, για φάρμακα, οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης καλίου Humate, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητή υγρασίας.

5, η χημική βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιού πλυσίματος, σαπούνι σαμπουάν, κρέμα, κρέμα, κρέμα, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.

Η οργάνωση έχει καύση, το Κάλιο Humate μπορεί να διαλύσει την πρωτεΐνη, τον σχηματισμό αλκαλικής μετουσιωμένης πρωτεΐνης. Λύση ή σκόνη πιτσιλιστεί πάνω στο δέρμα, ειδικά πιτσιλιστεί στον βλεννογόνο, μπορεί να παράγει μαλακή κηλίδα. Όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση του διαλύματος, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο ισχυρότερη είναι η επίδραση. Πασμωμένο στο μάτι, όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον κερατοειδή χιτώνα, αλλά και να προκαλέσει βλάβη στα μάτια.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση είναι 0,5 mg / m. Πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια, όπως ακούσια επαφή, το νερό μπορεί να πλυθεί με κατεστραμμένα μέρη και στη συνέχεια να διαβρέχεται με 5% οξικό οξύ, τρυγικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ ή διάλυμα κιτρικού οξέος. Κάλιο Humate όπως η εκτόξευση των ματιών, η προσεκτική εφαρμογή νερού ή αλατούχου διαλύματος Αργή πλύση 10 ~ 30 λεπτά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο 2% της καρναβακαΐνης ή στο 0,5% του διαλύματος καρδαίνης. Η λειτουργία πρέπει να φορεθεί από το ύφασμα του συνολικού ρούχου εργασίας, φορώντας γάντια από καουτσούκ, μανσέτες, ποδιές, παπούτσια και άλλα προϊόντα ασφάλισης εργασίας, τα χέρια θα πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ουδέτερη και υδρόφοβη αλοιφή.