Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Καθαρότητα του Humate Κάλιο

Oct 27, 2017

Κατ 'αρχάς, η στερεή διαρροή υδροξειδίου καλίου διαρροή διαρροής μολύνθηκε περιοχή, που περιβάλλεται από προειδοποιητικά σημάδια, συνιστάται ότι το προσωπικό έκτακτης ανάγκης φορούν μάσκες αερίων, Humate καλίου φορούν χημική προστατευτική ενδυμασία. Μην έρχεστε σε άμεση επαφή με τη διαρροή, με καθαρό καθαρό φτυάρι να συλλέγεται σε καθαρά και καθαρά δοχεία, με μικρή ποσότητα νερού να προστίθεται, να προσαρμόζεται σε ουδέτερο, Humate καλίου και στη συνέχεια στο σύστημα αποχέτευσης. Μπορείτε επίσης να ξεπλύνετε με άφθονο νερό και να αραιώσετε το νερό στο σύστημα αποχέτευσης. Όπως ένας μεγάλος αριθμός διαρροών, που συλλέγονται μετά από ανακύκλωση ή ακίνδυνη διάθεση.

Δεύτερον, τα προστατευτικά μέτρα Αναπνευστική προστασία: Εάν είναι απαραίτητο, φοράτε προστατευτικές μάσκες.

Προστατευτική ενδυμασία: φόρμες φόρμας (αντιδιαβρωτικά υλικά). Προστασία των χεριών: Φορέστε τα γάντια από λάστιχο Άλλα: Μετά την εργασία, ντους. Δώστε προσοχή στην προσωπική υγιεινή.

Τρίτον, η πρώτη βοήθεια μετρά στερεό υδροξείδιο του καλίου Επαφή με το δέρμα: ξεπλύνετε αμέσως με νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Εάν υπάρχουν εγκαύματα, ιατρική περίθαλψη. Κάλιο Humate Επαφή με τα μάτια: Ανοίξτε αμέσως το βλέφαρο, ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό ή αλατούχο διάλυμα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ή εκπλύθηκε με 3% διάλυμα βορικού οξέος. Ιατρική περίθαλψη. Εισπνοή: γρήγορα από τη σκηνή στον καθαρό αέρα. Όταν είναι απαραίτητο, τεχνητή αναπνοή καλίου Humate. Ιατρική περίθαλψη. Κατάποση: Αμέσως ξεπλύνετε όταν ο ασθενής είναι ξύπνιος, αραιώστε από το στόμα το ξίδι ή το χυμό λεμονιού.

Καλή ικανότητα καθαρισμού υδροξειδίου του καλίου Πιστεύω ότι έχουμε ακούσει, το προϊόν αυτό με πολλούς τρόπους έχουν μια πολύ καλή εφαρμογή, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατανόηση του καθενός, Κάλιο Humate μια καλύτερη κατανόηση αυτού του προϊόντος, το ακόλουθο Xiaobian ειδικά για όλους να εισαγάγει την επόμενη Στερεό υδροξείδιο του καλίου στην αντοχή στο λίπος, συναντιόμαστε για να το μάθουμε.

1, το πρώτο παρασκεύασμα 85 g νερού μέσα στη δεξαμενή απολίπανσης, το Humate Potassium στο μέλλον ακολουθούμενο από 21 g στερεού υδροξειδίου του καλίου, 25 g θειικού νατρίου, 5 g γλυκονικού νατρίου, 2 g αλγινικού νατρίου προστιθέμενου στο νερό απολίπανσης, ανάδευση για τήξη.

2, σε ένα άλλο πλαστικό κουβά στην έγχυση 50g νερό και 3g πρόσθετα Α και 2g πρόσθετα Β στο βαρέλι της ανάμειξης 5-10min, έτσι ώστε να λιώσει τελείως, από το χυμένο στη δεξαμενή, Humate κάλιο και θα Το υπόλοιπο 37g νερό χύνεται σε ένα, δηλαδή, απώλεια του παράγοντα απολίπανσης σε θερμοκρασία δωματίου.

3, η εμφάνιση της γενικής εμφάνισης του ελαίου, το κάλιο Humate ακριβώς σε αυτόν τον παράγοντα απολίπανσης εμποτίζεται για περίπου 10 λεπτά για να επιτευχθεί η ικανοποίηση του απολιπαντικού αποτελέσματος, τα έτη απολίπανσης πραγματικά εκτός από το πετρέλαιο και το νερό μετά το πλύσιμο του φιλμ επιφανειακού νερού επεξεργασίας φιλμ νερού Η μόνη προδιαγραφή απολίπανσης προορίζεται για τον καλύτερο χρόνο για την αφαίρεση του κατεργαζόμενου τεμαχίου.

Για τη διαμόρφωση του παράγοντα απολίπανσης υδροξειδίου του καλίου, γνωρίζετε ότι αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθαρός παράγοντας νερού, μπορεί να χειριστεί το υδροξείδιο του για τον έλεγχο του νερού ph, Humate Potassium αλλά το υδροξείδιο αυτού του προϊόντος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απολίπανση Agent, το κάλιο Humate χρήση του είναι πολύ δημοφιλής, που αφορούν τη χημική βιομηχανία σε διάφορους τομείς, στη γεωργία, η μεταποίηση έχει δημοφιλή.