Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Η επίδραση Humate Humate

Oct 26, 2017

Βασικές χρήσεις του υδροξειδίου του καλίου: η ανόργανη βιομηχανία χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παραγωγή αλάτων καλίου, όπως φωσφορικό οξύ, δύο κάλιο κλπ. Η χημική βιομηχανία χρησιμοποίησε για να παρασκευάσει σαπούνι, σαπούνι και κάλιο , κρέμα, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για να παράγει βανιλίνη και άλλες πρώτες ύλες. Η βιομηχανία χρωστικών χρησιμοποιείται για να κάνει βαφές. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται στην κατασκευή αλκαλικών μπαταριών.

Το υδροξείδιο του καλίου χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, προσροφητικό, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιού καλίου, οξαλικού οξέος και διαφόρων αλάτων, που χρησιμοποιούνται επίσης στην ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, την χάραξη, τη λιθογραφία κ.λπ. το κάλιο χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών, όπως το ανθρακικό κάλιο κλπ. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βοριοϋδριδίου του καλίου, της σπιρονολακτόνης, της βουτυλαλκοόλης και της προπιονικής τεστοστερόνης. Για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικής μπαταρίας, καλλυντικών στην ελαφριά βιομηχανία (όπως κρέμα, κρέμα και σαμπουάν). Στη βιομηχανία χρωστικών, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή μειωμένων χρωμάτων, όπως μειωμένη μπλε, RSN, κλπ.

Το υδροξείδιο του καλίου χρησιμοποιείται στην ηλεκτροχημική βιομηχανία για την ηλεκτρολυτική επίστρωση, την χάραξη κλπ. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση και τη βαφή, τη λεύκανση και τη μερσερισμό και χρησιμοποιείται ευρέως ως κύρια πρώτη ύλη για την κατασκευή συνθετικών ινών και πολυεστερικών ινών. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης στη μεταλλουργία, τον θερμαντικό παράγοντα και την απολίπανση δερμάτων. Χημική βασική πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στην ιατρική, την καθημερινή χημική βιομηχανία κλπ. Απορροφητικό που χρησιμοποιείται ως αναλυτικό αντιδραστήριο, αντιδραστήριο σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και υγρασία, καθώς και στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Ποιος είναι ο ρόλος του υδροξειδίου του καλίου

1 υδροξείδιο του καλίου που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό και απορροφητικό για οξαλικό οξύ και διάφορα άλατα καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, Shi Yin και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ποτάσας πρώτων υλών, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο κλπ. Στη φαρμακοβιομηχανία, για την παραγωγή βοριοϋδριδίου καλίου, σπιρονολακτόνης, βουτυλο αλκοόλης, προπιονικής τεστοστερόνης. Για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικής μπαταρίας, καλλυντικών στην ελαφριά βιομηχανία (όπως κρέμα, κρέμα και σαμπουάν). Στη βιομηχανία χρωστικών, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή μειωμένων χρωμάτων, όπως μειωμένη μπλε, RSN, κλπ. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, που χρησιμοποιείται στην ηλεκτρολυτική επίστρωση, χαρακτική κλπ. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση και τη βαφή, , και χρησιμοποιείται ευρέως ως κύρια πρώτη ύλη για την κατασκευή συνθετικών ινών και ινών πολυεστέρα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης στη μεταλλουργία, τον θερμαντικό παράγοντα και την απολίπανση δερμάτων.

3. Βασικές χημικές πρώτες ύλες, που χρησιμοποιούνται στην ιατρική, την καθημερινή χημική βιομηχανία κ.λπ.

4. Χρησιμοποιείται ως απορροφητικό για αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

5, η καθημερινή χημική βιομηχανία χρησιμοποίησε για να κάνει σαπούνι, σαμπουάν και να πλύνει μαλακό σαπούνι, κρέμα, κρέμα, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για να παράγει προγεστερόνη, βανιλίνη και άλλες πρώτες ύλες. Η βιομηχανία χρωστικών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται στην κατασκευή αλκαλικών μπαταριών.