Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Η επίδραση Humate Humate

Aug 02, 2017

Ο αλκαλικός μηχανισμός βλάβης καψίματος είναι το αλκάλιο απορρόφησης του νερού, το Humate Potassium, έτσι ώστε η τοπική αφυδάτωση των κυττάρων, η αλκαλική και η πρωτεΐνη των ιστών να σχηματίσουν σύμπλοκο μετουσιωμένων πρωτεϊνών αλκαλίων, σαπωνοποιημένο λιπώδη ιστό, σαπωνοποίηση της θερμότητας μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον ιστό. Κάλιο Humate Επειδή το σύμπλοκο μετουσιωμένης αλκαλικής πρωτεΐνης είναι διαλυτό, τα ιόντα αλκαλίων μπορούν να διεισδύσουν περαιτέρω στον βαθύ ιστό προκαλώντας βλάβη.

Τα καυστικά εγκαύματα είναι συνήθως βαθιά στο βάθος περισσότερο από δύο βαθμούς, τσιμπημένα βίαια. Διαλυτοποίηση του τραύματος για να συνεχίσει να εμβαθύνει το τραύμα, μαλακό ψιλοκομμένο, το Κάλιο Humate ήταν κολλώδες "σαπουνόμορφο" ή "σάπιες τοφου" -like αλλαγές, εύκολο να περιπλέξει μετά από μόλυνση από πληγή πληγή. Η επαφή των καρφιών με καυστικά αλκάλια θα γίνει λεπτότερη, απώλεια στιλπνότητας, έτσι ώστε τα νύχια να είναι επίπεδη και ακόμη και το κουτάλι. Κάλιο Humate Λεπτό διάλυμα μπορεί να κάνει το δέρμα στεγνό, σκασμένο, κουνώντας. Ο καυστικός ατμός στο μάτι και ο ερεθισμός της ανώτερης αναπνευστικής οδού είναι δυνατό να προκαλέσουν εγκαύματα στα μάτια και στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα.

1, που χρησιμοποιείται ως ξηραντικό, απορροφητικό, Κάλιο Humate για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλία καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών όπως το κάλιο, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, το κάλιο Humate για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, ηπαπαρανόλης, προπιονικής τεστοστερόνης και ούτω καθεξής. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρέμα κρέμας, κρέμας και σαμπουάν). Κάλιο Humate Στη βιομηχανία βαφής, για την παραγωγή μειωτικών χρωμάτων, όπως η μείωση του μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για εκτύπωση και βαφή, λεύκανση και μερσερισμό, καθώς και μεγάλο αριθμό χρησιμοποιημένων για την κατασκευή συνθετικών τεχνητών ινών, βασικών πρώτων υλών ινών πολυεστέρα. Επιπλέον, το Humate Potassium χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμάστρες και δερμάτινη απολίπανση και ούτω καθεξής.

3, χημικές πρώτες ύλες, για φάρμακα, οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, ανθρακικό κάλιο Humate και απορροφητή υγρασίας.

5, η χημική βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιού πλυσίματος, σαπούνι σαμπουάν, κρέμα γάλακτος, κρέμα γάλακτος, κρέμα Humate κάλιο, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών

Η οργάνωση έχει καύση, μπορεί να διαλύσει την πρωτεΐνη, το σχηματισμό αλκαλικής μετουσιωμένης πρωτεΐνης. Λύση ή σκόνη πιτσιλιστεί πάνω στο δέρμα, ειδικά πιτσιλιστεί στον βλεννογόνο, μπορεί να παράγει μαλακή κηλίδα. Όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση του διαλύματος, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο ισχυρότερη είναι η επίδραση. Κάλιο Humate Πασμωμένο στο μάτι, όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον κερατοειδή, αλλά επίσης να κάνει το μάτι βαθιά βλάβη ιστού.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση είναι 0,5 mg / m. Η εργασία πρέπει να αποτρέπεται από το να αγγίξει το δέρμα και τα μάτια, όπως ακούσια επαφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό για να πλύνετε τα κατεστραμμένα μέρη, Humate Potassium και στη συνέχεια να βρέξετε με 5% οξικό οξύ, τρυγικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ ή διάλυμα κιτρικού οξέος. όπως η εκτόξευση των ματιών, η προσεκτική εφαρμογή νερού ή αλατούχου διαλύματος. Αργή πλύση 10 ~ 30 λεπτά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο 2% της καρνανακάίνης ή στο 0,5% του διαλύματος καρδαίνης. Η λειτουργία πρέπει να φοράει το ανθεκτικό πανί από στολές, το Humate Potassium που φοράει καουτσούκ γάντια, μανσέτες, ποδιές, παπούτσια και άλλα προϊόντα ασφάλισης εργασίας, τα χέρια πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ουδέτερη και υδρόφοβη αλοιφή.