Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Προετοιμασία του πυρίμαχου υγρού

Sep 11, 2017

Υδροξείδιο του καλίου Η χρήση αυτού του προϊόντος είναι πιο κοινή, η συγκεκριμένη εφαρμογή της αξίας της χημικής βιομηχανίας είναι υψηλή, τότε η εφαρμογή αυτού του προϊόντος πολύ, γνωρίζουμε πόσο;

Μέθοδος παρασκευής πυρίμαχου υγρού: 8 κιλά κοκκώδους υδροξειδίου καλίου, 7 κιλά κονιοποιημένου ανθρακικού νατρίου (ανθρακικού νατρίου) (που παρασκευάζεται από την Asahi Glass Co., Ltd.) και 30 χλγρ. Μεταλλικού πυριτιδίου προστέθηκαν στο δοχείο αντίδρασης, ακολουθούμενα από 60 L νερού. Στην οποία άρχισε η φυσική αντίδραση, από τον πυθμένα του υδροξειδίου του καλίου άρχισε να αντιδρά με βίαιο τρόπο, στη δεξαμενή αντίδρασης από την κάτω πλευρά στην άνω πλευρά της ατμόσφαιρας.

Όταν η θερμοκρασία αντίδρασης αυξάνεται φυσιολογικά, η θερμοκρασία αντίδρασης είναι στην περιοχή από 80 έως 90 ° C και η κατάσταση της αντίδρασης είναι η πλέον δραστική. Η θερμοκρασία αντίδρασης δεν είναι μεγαλύτερη από 92 ° C. Η αντίδραση τελειώνει σε περίπου 10 ώρες, διαχωρίζοντας το στερεό και μπορούν να ληφθούν περίπου 48 L (περίπου 70 kg) του πυρίμαχου διαλύματος. Το υπολειμματικό στερεό είναι ένα μπλοκ μεταλλικού πυριτίου, εάν πλένεται με νερό, αφήνοντας περίπου 22kg μπλοκ πυριτίου μετάλλου. Σε αυτό το απομένον μπλοκ μεταλλικού πυριτίου, προστέθηκε ένα μπλοκ πυριτιδίου μετάλλου περίπου 8kg και το άθροισμα των 30kg μεταλλικού πυριτιδίου προστέθηκε στη δεύτερη αντίδραση.

Με τον ίδιο τρόπο όπως στην πρώτη αντίδραση προστέθηκαν στο δοχείο αντίδρασης 8kg κοκκώδους υδροξειδίου του καλίου και 7kg κονιοποιημένου ανθρακικού νατρίου (ανθρακικό νάτριο) (κατασκευασμένο από την Asahi Glass Co., Ltd.) ακολουθούμενα από τη διαδοχική προσθήκη 22 kg μεταλλικού μπλοκ πυριτίου και 8 kg νέων μπλοκ πυριτίου μετάλλου, ακολουθούμενη από την προσθήκη 60 λίτρων νερού για να ξεκινήσει η δεύτερη προετοιμασία της πυρίμαχης αντίδρασης.

Στο παρασκεύασμα, σύμφωνα με την πρώτη προσθήκη κοκκώδους υδροξειδίου του καλίου και έπειτα προσθήκη κονιοποιημένου ανθρακικού νατρίου (ανθρακικό νάτριο), στη συνέχεια προστίθεται το μπλοκ πυριτιδίου μετάλλου και κατόπιν προστίθεται το νερό με τη σειρά της προσθήκης ξεκινώντας από τον πυθμένα του υδροξειδίου του καλίου αντίδραση μπορεί να σχηματιστεί πάνω και κάτω ενεργή αντίδραση Convection, η οποία προετοιμάζει την καλύτερη απόδοση του πυρίμαχου υγρού.

Σε αυτό το έγγραφο, μπορούμε γενικά να κατανοήσουμε τη μέθοδο παρασκευής αυτής της πυρίμαχης κόλλας υδροξειδίου του καλίου και αυτό το παρασκεύασμα μπορεί να εφαρμοστεί σε χοντρό χαρτόνι, αφρό πολυστερίνης και άλλες πλάκες προετοιμασία κρύου ποιοτικού πλαισίου, θήκη TV, υλικά συσκευασίας και τραπέζια και καρέκλες και κουζίνα σκεύη, ελπίζουμε ότι το περιεχόμενο του κειμένου θα σας βοηθήσει να βοηθήσετε.

Το υδροξείδιο του καλίου ως ένα καλό χημικό υλικό, χρησιμοποιείται ευρέως σε βιομηχανικά, χημικά και άλλα πεδία παραγωγής, τότε η γνώση αυτού του προϊόντος, καταλαβαίνουμε πόσο, το ακόλουθο άρθρο για τον καθένα να εξηγήσει αυτό το υλικό αντλώντας τις αρχές και τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Αρχή: Τα αρνητικά κατά Gram βακτηρίδια στο κυτταρικό τοίχωμα του αραιού αλκαλικού διαλύματος είναι εύκολο να διαρρηχθούν, η απελευθέρωση του μη σπασμένου σπειροειδούς DNA, έτσι ώστε να εμφανίζεται κολλώδες εναιώρημα υδροξειδίου του καλίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον δακτύλιο εμβολιασμού για να τραβήξει έξω το κολλώδες σύρμα , και Gram-θετικά βακτηρίδια Δεν υπάρχει τέτοια αλλαγή στο αραιό αλκαλικό διάλυμα.

Μέθοδος: Πάρτε 1 σταγόνα 40 g / L υδατικού διαλύματος υδροξειδίου του καλίου (φρέσκο ​​παρασκεύασμα) στο καθαρό γυαλί, πάρτε λίγη νωπή αποικία, ανακατέψτε και αναμείξτε με υδατικό διάλυμα υδροξειδίου του καλίου και κάθε λίγα δευτερόλεπτα για να αναφέρετε τον δακτύλιο ενοφθαλμισμού, έξω το κολλώδες σύρμα.

Αποτελέσματα: Ο εμβολιασμός με τον δακτύλιο ενοφθαλμισμού ήταν θετικός, εν τούτοις το εναιώρημα ήταν αρνητικό.

Εφαρμογή: χρησιμοποιείται κυρίως για gram-αρνητικά βακτήρια και εύκολο να αποχρωματίσει την αναγνώριση Gram-θετικών βακτηρίων. Τα περισσότερα από τα Gram-αρνητικά βακτήρια σε 5 ~ 10s εντός της θετικής αντίδρασης, και μερικά χρειάζονται 30 ~ 45s, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella και τα περισσότερα από τα θετικά σε 10s, Acinetobacter, Moraxella ανταποκρίθηκαν αργά, σε θετικά για τα 60 χρόνια, και τα θετικά κατά Gram βακτήρια μετά από 60 χρόνια εξακολουθούν να είναι αρνητικά.