Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Παραγωγή Πρώτων Υλών

Sep 22, 2017

Ο αλκαλικός μηχανισμός βλάβης καψίματος είναι το αλκάλιο απορρόφησης νερού, έτσι ώστε η τοπική αφυδάτωση των κυττάρων, η αλκαλική πρωτεΐνη και η πρωτεΐνη των ιστών να σχηματίσουν σύμπλοκο μετουσιωμένων πρωτεϊνών αλκαλίων, ο σαπωνοποιημένος λιπώδης ιστός του καλίου Humate, η σαπωνοποίηση της θερμότητας με το κάλιο Humate μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον βαθύ ιστό. Εφόσον το σύμπλοκο μετουσιωμένης αλκαλικής πρωτεΐνης είναι διαλυτό, ιόντα αλκαλίων μπορούν να διεισδύσουν περαιτέρω στον βαθύ ιστό προκαλώντας βλάβη.

Τα καυστικά αλκαλικά εγκαύματα είναι συνήθως βαθιά σε περισσότερο από δύο βαθμούς, το κάλιο Humate τσίμπημα βίαια. Η διάσπαση του τραύματος για να συνεχίσει να εμβαθύνει το τραύμα, μαλακό ψίχα, ήταν κολλώδης "σαπουνόμορφη" ή "σάπια tofu" -like αλλαγές, εύκολο να περιπλέξει μετά από μόλυνση πληγή πληγή. Η επαφή των καρφιών με καυστικά αλκάλια θα γίνει λεπτότερη, απώλεια στιλπνότητας, έτσι ώστε τα νύχια να είναι επίπεδη και ακόμη και το κουτάλι. Λεπτή λύση μπορεί να κάνει το δέρμα στεγνό, σκασμένο, κουνώντας. Ο καυστικός ατμός στο μάτι και ο ερεθισμός της ανώτερης αναπνευστικής οδού είναι δυνατό να προκαλέσουν εγκαύματα στα μάτια και στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα.

1, που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλίας καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών όπως το κάλιο, Humate κάλιο όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, ηπαπαρανόλης, προπιονικής τεστοστερόνης και ούτω καθεξής. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρέμα κρέμας, κρέμας και σαμπουάν). Στη βιομηχανία βαφών, για την παραγωγή βαφών, όπως η μείωση μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για την εκτύπωση και τη βαφή, τη λεύκανση και τη μερσερίωση, το κάλιο Humate και ένα μεγάλο αριθμό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή συνθετικών ινών, πρώτων υλών πολυεστερικών ινών. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμαντικές συσκευές και απολίπανση δερμάτων και ούτω καθεξής.

3, χημικές πρώτες ύλες, για φάρμακα, οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης καλίου Humate, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητή υγρασίας.

5, η χημική βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιού πλυσίματος, το σαμπουάν καλίου Humate μαλακό σαπούνι, κρέμα, κρέμα κρέμας, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Κάλιο Humate Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.