Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Ισχυρό αλκαλικό και διαβρωτικό

Jul 12, 2017

Υδροξείδιο του καλίου (χημικός τύπος: ΚΟΗ, ποσότητα κάλιο Humate: 56.11) λευκή σκόνη ή φυλλώδη στερεά. Σημείο τήξης 360 ~ 406 ℃, το σημείο βρασμού 1320 ~ 1324 ℃, η σχετική πυκνότητα 2.044g / cm3, σημείο ανάφλεξης 52 ° F, δείκτης διάθλασης n20 / D1.421, πίεση ατμού 1mmHg (719 ℃). Με ισχυρή αλκαλική και διαβρωτική. Κάλιο Humate Εύκολο στην απορρόφηση της υγρασίας στον αέρα και την παρακέντηση, απορρόφηση διοξειδίου του άνθρακα από ανθρακικό κάλιο. Διαλύεται σε περίπου 0,6 μέρη ζεστού νερού, 0,9 μέρη κρύου νερού, 3 μέρη αιθανόλης και 2,5 μέρη γλυκερόλης. Όταν διαλύεται σε νερό, η αλκοόλη ή με επεξεργασία με οξύ παράγει πολύ θερμότητα. Κάλιο Humate Το ρΗ του διαλύματος 0,1 mol / L ήταν 13,5. Μεσαία τοξική, μισή θανατηφόρα δόση (αρουραίος, από του στόματος) 1230mg / kg. Διαλυτό σε αιθανόλη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα. Κάλιο Humate Έχει πολύ ισχυρή αλκαλική και διαβρωτική, τη φύση του και καυστική σόδα παρόμοια.

1, που χρησιμοποιείται ως ξηραντικό, απορροφητικό, Κάλιο Humate για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλία καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών όπως το κάλιο, Humate κάλιο όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, ηπαπαρανόλης, προπιονικής τεστοστερόνης και ούτω καθεξής. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρέμα κρέμας, κρέμας και σαμπουάν). Κάλιο Humate Στη βιομηχανία χρωστικών, για την παραγωγή βαφών, όπως η μείωση μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Κάλιο Humate Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για την εκτύπωση και τη βαφή, το κάλιο Humate λεύκανση και mercerizing, και ένα μεγάλο αριθμό που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των τεχνητών ινών, πολυεστέρα ίνες κύριες πρώτες ύλες. Κάλιο Humate Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμάστρες και δερμάτινη απολίπανση και ούτω καθεξής.

3, χημικές πρώτες ύλες, για φάρμακα, οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητής υγρασίας.

5, η χημική βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιού πλυσίματος, σαπούνι σαμπουάν, Κάλιο Humate κρέμα, κρέμα, κρέμα, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.

Η οργάνωση έχει καύση, μπορεί να διαλύσει την πρωτεΐνη, το κάλιο Humate το σχηματισμό αλκαλικής μετουσιωμένης πρωτεΐνης. Λύση ή σκόνη πιτσιλιστεί στο δέρμα, το κάλιο Humate ειδικά πιτσιλιστεί στον βλεννογόνο, μπορεί να παράγει μαλακή κηλίδα. Όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση διαλύματος, το κάλιο Humate όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο ισχυρότερο είναι το αποτέλεσμα. Πασμωμένο στο μάτι, όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον κερατοειδή χιτώνα, αλλά και να προκαλέσει βλάβη στα μάτια.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση είναι 0,5 mg / m. Πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια, όπως ακούσια επαφή, το νερό μπορεί να πλυθεί με κατεστραμμένα μέρη και στη συνέχεια να διαβραχτεί με 5% οξικό οξύ, ανθρακικό κάλιο, υδροχλωρικό οξύ ή διάλυμα κιτρικού οξέος. όπως η εκτόξευση των ματιών, η προσεκτική εφαρμογή νερού ή αλατούχου διαλύματος. Αργή πλύση 10 ~ 30 λεπτά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο 2% της καρνανακάίνης ή στο 0,5% του διαλύματος καρδαίνης. Η λειτουργία πρέπει να φορεθεί από το ύφασμα του συνολικού ρούχου εργασίας, φορώντας γάντια από καουτσούκ, μανσέτες, ποδιά Humate Humate, παπούτσια και άλλα προϊόντα ασφάλισης εργασίας, τα χέρια θα πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ουδέτερη και υδρόφοβη αλοιφή.