Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Η αιτία θολερότητας

Sep 29, 2017

1, η απόδοση συρρίκνωσης του σκυροδέματος. Ανάμειξη με σκυρόδεμα με υδροξείδιο του καλίου, το Κάλιο Humate σε θερμοκρασία δωματίου, οι πρώτοι δύο μήνες σύσπασης να είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι, τρεις μήνες μετά την ανάμειξη της συρρίκνωσης σκυροδέματος μικρότερη από την προστιθέμενη.

2, αντιψυκτικό-απόψυξη. Το υδροξείδιο του καλίου αναμειγνύεται με το σκυρόδεμα, η χύδην πυκνότητα από τον χρόνο δεν είναι μεγάλη, γεγονός που υποδηλώνει ότι το συμπαγές του, και επομένως καλύτερη απόδοση αντιψυκτικού-απόψυξης.

3, αντι-μικτές ιδιότητες. Υδροξείδιο του καλίου με το σκυρόδεμα, Κάλιο Humate ετικέτα της αδιαπερατότητας από την προσθήκη της πήξης στην αδιαπερατότητα της ετικέτας είναι υψηλότερη.

4, η ερπυσία του σκυροδέματος. Ο βαθμός ερπυσμού σκυροδέματος που αναμιγνύεται με υδροξείδιο του καλίου είναι μικρότερος από εκείνον του μη προσθετικού σκυροδέματος και ο συντελεστής ερπυσμού είναι μικρός, το κάλιο Humate, ώστε να διατηρεί την απαιτούμενη απόδοση όταν χρησιμοποιείται σε προεντεταμένο έδαφος.

5, άλλες ιδιότητες, η προσθήκη ανθρακικού καλίου και διάβρωσης σκυροδέματος υδροξειδίου του καλίου, το Humate κάλιο κλπ. Είχαν αναφορές δοκιμών. Γενικά, υπό φυσιολογική χρήση, δεν διαπιστώθηκε ότι έχουν δυσμενείς επιπτώσεις.

Με το διάλυμα υδροξειδίου του καλίου πριν το πρώτο δεν μπορεί να τοποθετήσει απευθείας το στερεό υδροξειδίου του καλίου στην ογκομετρική φιάλη, επειδή το υδροξείδιο του καλίου διαλυμένο στο νερό θα είναι εξωθερμικό, το Humate Potassium θα πρέπει να ζυγίζεται μια ορισμένη ποσότητα υδροξειδίου του καλίου σε ένα μικρό ποτήρι.

Λαμβάνετε 5,8 έως 6 γραμμάρια υδροξειδίου του καλίου σε 1000 ml απεσταγμένου νερού, αποσταγμένο νερό κάλιο Humate πριν από τη χρήση για την εξάτμιση του διοξειδίου του άνθρακα, πάρτε 3 γραμμάρια υδροξειδίου του καλίου σε φιάλη μικρής χωρητικότητας και έπειτα στα 100 ml απεσταγμένου νερού.

Και έπειτα εγχέεται αργά στο βρασμένο για να απομακρυνθεί το CO2 και ψύχεται το αποσταγμένο νερό / απιονισμένο νερό και ανακατεύοντας συνεχώς με μια γυάλινη ράβδο για να διαλύσει πλήρως το στερεό υδροξειδίου του καλίου, το Humate Potassium και έπειτα στη φυσική του ψύξη, την ογκομετρική φιάλη.

Στη συνέχεια, βράστηκαν για να απομακρυνθεί το CO2 και ψύχθηκε το αποσταγμένο νερό / απιονισμένο νερό για να πλυθεί το ποτήρι και το ποτήρι 3 έως 4 φορές και η λοσιόν στην ογκομετρική φιάλη και, στη συνέχεια, η χωρητικότητα της φιάλης.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, το διάλυμα υδροξειδίου του καλίου ήταν επιτυχημένο.

Ο λόγος για την επίδραση της στερεής θολερότητας υδροξειδίου του καλίου είναι ότι το αντιδραστήριο υδροξειδίου του καλίου περιέχει ανθρακικό. Όταν το αντιδραστήριο υδροξειδίου του καλίου προστίθεται στην αλκοόλη, το ανθρακικό κάλιο ανθρακικό κάλιο και ανθρακικό νάτριο, τα οποία είναι αδιάλυτα σε αλκοόλη, αιωρούνται στην αλκοόλη, με αποτέλεσμα θολερότητα του διαλύματος. Το κλειδί για την αποτροπή της θολότητας του διαλύματος είναι η απομάκρυνση του ανθρακικού άλατος.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το ανθρακικό κάλιο στο πρότυπο διάλυμα ανθρακικού καλίου, πάρτε ακριβώς την απαιτούμενη συγκέντρωση αντιδραστηρίων υδροξειδίου του καλίου, Humate Potassium και στη συνέχεια προσθέστε μεθανόλη, ανακινήστε, αφήστε την στην άκρη για περίπου μία εβδομάδα μέχρι να διαλυθεί το διάλυμα. ίζημα.

Αλλά η απομάκρυνση των ανθρακικών αλάτων σε στερεό υδροξείδιο του καλίου, το Humate Potassium δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την παραπάνω μέθοδο, επειδή το 95% της περιεκτικότητας σε νερό αιθανόλης είναι υψηλό, θα υπάρχει μέρος του ανθρακικού να διαλύεται σε νερό, είναι δύσκολο να διαχωριστεί, στερεό υδροξείδιο του καλίου Προσθέστε 10% του διαλύματος χλωριούχου βαρίου (1L περίπου 35ml διαλύματος χλωριούχου βαρίου), στέκεται για περίπου δύο εβδομάδες, κάλιο Humate μέχρι το διάλυμα να είναι διαυγές, διηθήστε, απορρίψτε το ίζημα, πάρτε το διάλυμα.