Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Οι αρχές και τα αποτελέσματα της δοκιμής

Sep 29, 2017

Κατ 'αρχάς, η στερεή διαρροή υδροξειδίου καλίου διαρροή διαρροής μολύνθηκε περιοχή, που περιβάλλεται από προειδοποιητικά σημάδια, συνιστάται ότι το προσωπικό έκτακτης ανάγκης φορούν μάσκες αερίων, Humate καλίου φορούν χημική προστατευτική ενδυμασία. Μην έρχεστε σε άμεση επαφή με τη διαρροή, με καθαρό καθαρό φτυάρι να συλλέγεται σε καθαρά και καθαρά δοχεία, με μικρή ποσότητα νερού να προστίθεται, να προσαρμόζεται στο ουδέτερο, Humate καλίου και στη συνέχεια στο σύστημα αποχέτευσης. Μπορείτε επίσης να ξεπλύνετε με άφθονο νερό και να αραιώσετε το νερό στο σύστημα αποχέτευσης. Όπως ένας μεγάλος αριθμός διαρροών, που συλλέγονται μετά από ανακύκλωση ή ακίνδυνη διάθεση.

Δεύτερον, τα προστατευτικά μέτρα Αναπνευστική προστασία: Εάν είναι απαραίτητο, φοράτε προστατευτικές μάσκες.

Προστατευτική ενδυμασία: φόρμες φόρμας (αντιδιαβρωτικά υλικά). Προστασία των χεριών: Φορέστε τα γάντια από λάστιχο Άλλος: Μετά την εργασία, ντους. Δώστε προσοχή στην προσωπική υγιεινή.

Τρίτον, η πρώτη βοήθεια μετρά στερεό υδροξείδιο του καλίου Επαφή με το δέρμα: ξεπλύνετε αμέσως με νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Εάν υπάρχουν εγκαύματα, ιατρική περίθαλψη. Κάλιο Humate Επαφή με τα μάτια: Ανοίξτε αμέσως το βλέφαρο, ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό ή αλατούχο διάλυμα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ή εκπλύθηκε με 3% διάλυμα βορικού οξέος. Ιατρική περίθαλψη. Εισπνοή: γρήγορα από τη σκηνή στον καθαρό αέρα. Όταν είναι απαραίτητο, τεχνητή αναπνοή. Ιατρική περίθαλψη. Κάλιο Humate Κατάποση: Αμέσως ξεπλύνετε όταν ο ασθενής είναι ξύπνιος, αραιώστε από το στόμα το ξύδι ή το χυμό λεμονιού.

Το υδροξείδιο του καλίου ως ένα καλό χημικό υλικό, χρησιμοποιείται ευρέως σε βιομηχανικά, χημικά και άλλα πεδία παραγωγής, τότε η γνώση αυτού του προϊόντος, καταλαβαίνουμε πόσο, το ακόλουθο άρθρο για τον καθένα να εξηγήσει αυτό το υλικό αντλώντας τις αρχές και τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Αρχή: Τα αρνητικά κατά Gram βακτηρίδια στο κυτταρικό τοίχωμα του αραιού αλκαλικού διαλύματος είναι εύκολο να διαρρηχθούν, η απελευθέρωση του μη σπασμένου σπειροειδούς DNA, έτσι ώστε το εναιώρημα υδροξειδίου του καλίου να παρουσιάζει κολλώδες, το Humate Potassium μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον δακτύλιο εμβολιασμού για να τραβήξει έξω κολλώδες σύρμα και θετικά κατά Gram βακτηρίδια Δεν υπάρχει τέτοια αλλαγή στο αραιό αλκαλικό διάλυμα.

Μέθοδος: Πάρτε 1 σταγόνα 40 g / L υδατικού διαλύματος υδροξειδίου του καλίου (καθαρό παρασκεύασμα) στο καθαρό γυαλί, πάρτε λίγη νωπή αποικία, ανακατέψτε και αναμίξτε με υδατικό διάλυμα υδροξειδίου του καλίου, Humate Potassium και κάθε λίγα δευτερόλεπτα για να αναφέρετε τον δακτύλιο ενοφθαλμισμού, Το Humate παρατηρήστε αν Τραβήξτε έξω το κολλώδες σύρμα.

Αποτελέσματα: Ο εμβολιασμός με τον δακτύλιο ενοφθαλμισμού ήταν θετικός, εν τούτοις το εναιώρημα ήταν αρνητικό.

Εφαρμογή: χρησιμοποιείται κυρίως για gram-αρνητικά βακτήρια και εύκολο να αποχρωματίσει την αναγνώριση Gram-θετικών βακτηρίων. Τα περισσότερα Gram-αρνητικά βακτήρια σε 5 ~ 10s εντός της θετικής αντίδρασης, και μερικά χρειάζονται 30-45s, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella και το μεγαλύτερο μέρος του θετικού σε 10s, Acinetobacter, Potassium Humate Moraxella ανταποκρίθηκαν αργά, τα στελέχη στη δεκαετία του '60 θετικά και τα θετικά κατά Gram βακτηρίδια μετά από 60 χρόνια εξακολουθούν να είναι αρνητικά.