Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Απορρόφηση νερού

Jun 06, 2017

Κάλιο Humate Ο μηχανισμός των αλκαλικών εγκαυμάτων είναι ότι το αλκάλιο έχει απορρόφηση νερού, το οποίο προκαλεί την αφυδάτωση των τοπικών κυττάρων, το αλκαλικό ιόν και την πρωτεΐνη των ιστών από το σύμπλοκο μετουσιωμένων πρωτεϊνών αλκαλίων, το κάλιο Humate το λιπώδη ιστό σαπωνοποίησης, κατά τη διάρκεια της σαπωνοποίησης μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον βαθύ ιστό. Επειδή το σύμπλοκο μετουσιωμένης αλκαλικής πρωτεΐνης είναι διαλυτό, τα ιόντα αλκαλίων μπορούν να διεισδύσουν περαιτέρω στον βαθύ ιστό προκαλώντας βλάβη.

Το καυστικό βάθος καύσης είναι συνήθως περισσότερο από δύο βαθμούς βαθύ, απότομο πόνο. Η διαλυμένη νέκρωση προκαλεί τη συνέχιση της πληγής της πληγής, η μαλακία της τρίχας είναι μαλακή, εμφανίζεται η κολλώδης ολισθηρή αλλαγή σχήματος σαπουνιού ή σάπιας φασολιάς, αφού η μόλυνση είναι εύκολη παράλληλη με την σηψαιμία του τραύματος. Η επαφή των νυχιών με το καυστικό θα γίνει πιο λεπτή, το κάλιο Humate απώλεια της λάμψης, έτσι ώστε το καρφί επίπεδο στο κλειδί. Η επαφή του αραιού διαλύματος μπορεί να κάνει το δέρμα να στεγνώσει, να σπάσει και να λερωθεί. Οι ατμοί του Caustic και ο ερεθισμός των άνω αεραγωγών είναι ισχυροί και μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα οφθαλμικής και ανώτερης αναπνευστικής λειτουργίας.

Υδροξείδιο του καλίου (χημική: Koh, τύπος: 56.11) λευκή σκόνη ή φυλλώδες στερεό. Σημείο τήξης 360, σημείο βρασμού 1320, σχετική πυκνότητα 2.044, σημείο ανάφλεξης 52 ° F, κάλιο Humate δείκτης διάθλασης N20 de 421, τάση ατμών 1 mmHg (719 Shan). Ισχυρό αλκαλικό και διαβρωτικό. Είναι πολύ εύκολο να απορροφηθεί η υγρασία από τον αέρα και να απορροφηθεί το διοξείδιο του άνθρακα σε ποτάσα. Διαλυτό σε περίπου 0,6 ζεστό νερό, 0,9 κρύο νερό, 3 αιθανόλη, 2,5 γλυκερίνη. Μεγάλη ποσότητα θερμότητας παράγεται όταν διαλύεται σε νερό, αλκοόλη ή επεξεργασία με οξύ. Το ρΗ του διαλύματος Mol 1 L είναι 13,5. Μεσαίο δηλητήριο, μισό θανατηφόρο (αρουραίο, στόμα) 1230μ. Διαλυτό σε αιθανόλη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα. Κάλιο Humate Έχει πολύ ισχυρές αλκαλικές και διαβρωτικές ιδιότητες και είναι παρόμοια με καυστική σόδα.

1, που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλίας ποτάσας, αλλά και για ηλεκτρολυτική επίστρωση, χαρακτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ποτάσας πρώτων υλών, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, η παραγωγή του καλίου, του βορίου, της σπιρονολακτόνης, της ηπατικής αλκοόλης, της προπιονικής τεστοστερόνης. Χρησιμοποιείται στην ελαφριά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιών καλίου, αλκαλικών μπαταριών καλίου Humate, καλλυντικών (όπως κρύο, κρέμες και σαμπουάν). Στη βιομηχανία χρωστικών, που χρησιμοποιείται στην παραγωγή μειωτικών χρωμάτων, όπως η μείωση του μπλε RSN. Στη βιομηχανία ηλεκτροχημικών, για ηλεκτρολυτική επίστρωση, χαρακτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, που χρησιμοποιείται για εκτύπωση και βαφή, λεύκανση και μερσερίωση, καθώς και μεγάλο αριθμό συνθετικών ή τεχνητών ινών, πρώτες ύλες από πολυεστερικές ίνες. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης στον μεταλλουργικό παράγοντα θέρμανσης και δερμάτων απολίπανσης και ούτω καθεξής.

3, χημικές βασικές πρώτες ύλες, που χρησιμοποιούνται στην ιατρική, καθημερινά χημικά και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης καλίου Humate, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητικό υγρασίας.

5. Η ημερήσια χημική βιομηχανία χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή βρώμικου σαπουνιού, σαμπουάν, κρέμας, κρύου, σαμπουάν κλπ. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται στην παρασκευή φλαβονοειδών, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.