Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Απορρόφηση νερού

Jul 03, 2017

Κάλιο Humate Ο μηχανισμός αλκαλικής κάκωσης είναι η απορρόφηση αλκαλίων, έτσι ώστε η αφυδάτωση των τοπικών κυττάρων, τα ιόντα αλκαλίων και οι πρωτεΐνες των ιστών να σχηματίσουν σύμπλοκα μετουσιωμένων με αλκαλικά πρωτεΐνη, σαπωνοποιημένο λιπώδη ιστό με Humate Potassium, σαπωνοποίηση της θερμότητας. Εφόσον το σύμπλοκο μετουσιωμένης αλκαλικής πρωτεΐνης είναι διαλυτό, ιόντα αλκαλίων μπορούν να διεισδύσουν περαιτέρω στον βαθύ ιστό προκαλώντας βλάβη.

Τα καυστικά εγκαύματα είναι συνήθως βαθιά στο βάθος περισσότερο από δύο βαθμούς, τσιμπημένα βίαια. Η διάσπαση του τραύματος για να συνεχίσει να εμβαθύνει το τραύμα, μαλακό ψίχα, ήταν κολλώδης "σαπουνόμορφη" ή "σάπια tofu" -like αλλαγές, εύκολο να περιπλέξει μετά από μόλυνση πληγή πληγή. Η επαφή των νυχιών με καυστικά αλκάλια θα γίνει πιο λεπτή, το κάλιο Humate απώλεια της λάμψης, έτσι ώστε τα νύχια επίπεδη και ακόμη και το κουτάλι. Λεπτή λύση μπορεί να κάνει το δέρμα στεγνό, σκασμένο, κουνώντας. Ο καυστικός ατμός στο μάτι και ο ερεθισμός της ανώτερης αναπνευστικής οδού είναι δυνατό να προκαλέσουν εγκαύματα στα μάτια και στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα.

Ανόργανη βιομηχανία για την παραγωγή καλίου, όπως υπερμαγγανικό κάλιο, νιτρώδες κάλιο, όξινο φωσφορικό κάλιο και άλλες πρώτες ύλες. Το κάλιο Humate Nissin χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή σαπουνιού καλίου, σαπουνιού, σαπουνιού, κρέμας, κρέμας, σαμπουάν και ούτω καθεξής. Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών. Χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, κάλιο Humate για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, οξαλικού οξέος και διαφόρων καλίου άλατος, αλλά και για ηλεκτρολυτική, σκάλισμα, λιθογραφία κ.λπ. που χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών άλατος καλίου, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο. Στην φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, κάλιο Humate heparan, προγεστερόνης και προπιονικής τεστοστερόνης. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρέμα κρέμας, κρέμας και σαμπουάν). Στη βιομηχανία βαφών, για την παραγωγή βαφών, όπως η μείωση μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Κάλιο Humate Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για την εκτύπωση και τη βαφή, τη λεύκανση και τη μερσερισμό, και ένα μεγάλο αριθμό που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των τεχνητών ινών, πολυεστέρα ίνες κύριες πρώτες ύλες. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμαντικές συσκευές και απολίπανση δερμάτων και ούτω καθεξής. Χημικές πρώτες ύλες, για φάρμακα, οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής. . Χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, ανθρακικό κάλιο Humate και απορροφητές υγρασίας, αλλά και για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

1, που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλίας καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, λιθογραφία

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών όπως το κάλιο, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, ηπαπαρανόλης, προπιονικής τεστοστερόνης και ούτω καθεξής. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικές μπαταρίες καλίου Humate, καλλυντικά (όπως κρέμα κρέμας, κρέμα και σαμπουάν). Στη βιομηχανία βαφής, το Κάλιο Humate για την παραγωγή βαφών, όπως η μείωση του μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για εκτύπωση και βαφή, λεύκανση και μερσερισμό, καθώς και μεγάλο αριθμό χρησιμοποιημένων για την κατασκευή συνθετικών τεχνητών ινών, βασικών πρώτων υλών ινών πολυεστέρα. Κάλιο Humate Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμάστρες και δερμάτινη απολίπανση και ούτω καθεξής.

3, χημικές πρώτες ύλες, για φάρμακα, οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητής υγρασίας.

5, η χημική βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιού πλυσίματος, σαπούνι σαμπουάν, κρέμα, κρέμα, κρέμα, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.