Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Απορρόφηση νερού

Aug 10, 2017

Ο μηχανισμός των αλκαλικών εγκαυμάτων είναι ότι το αλκάλιο έχει απορρόφηση ύδατος, το Humate Potassium που προκαλεί την αφυδάτωση των τοπικών κυττάρων, το ιόν αλκαλίων και την πρωτεΐνη των ιστών από το σύμπλοκο μετουσιωμένων πρωτεϊνών αλκαλίων, τον λιπώδη ιστό σαπωνοποίησης, το κάλιο Humate τη θερμότητα που παράγεται κατά την σαπωνοποίηση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον βαθύ ιστό. Επειδή το σύμπλοκο μετουσιωμένης αλκαλικής πρωτεΐνης είναι διαλυτό, τα ιόντα αλκαλίων μπορούν να διεισδύσουν περαιτέρω στον βαθύ ιστό προκαλώντας βλάβη.

Καυστικό βάθος καύσης είναι συνήθως περισσότερο από δύο βαθμούς βαθιά, Κάλιο Humate αιχμηρά τον πόνο. Η διαλυμένη νέκρωση προκαλεί τη συνέχιση της πληγής της πληγής, η καμένη σκασίματα είναι μαλακή, εμφανίζεται η κολλώδης ολισθηρή αλλαγή σχήματος σαπουνιού ή σάπιας τοφου, μετά την μόλυνση εύκολη ταυτόχρονη σήψη πληγής. Η επαφή των καρφιών με το καυστικό θα γίνει λεπτότερη, απώλεια στιλπνότητας, έτσι ώστε το καρφί να είναι επίπεδο στο κουτάλι. Κάλιο Humate Η επαφή του αραιού διαλύματος μπορεί να κάνει το δέρμα στεγνό, σκασμένο και λερωμένο. Οι ατμοί του Caustic και ο ερεθισμός των άνω αεραγωγών είναι ισχυροί και μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα οφθαλμικής και ανώτερης αναπνευστικής λειτουργίας.

1, που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλίας ποτάσας, αλλά και για ηλεκτρολυτική επίστρωση, χαρακτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ποτάσας πρώτων υλών, Humate κάλιο όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, η παραγωγή του καλίου, του βορίου, της σπιρονολακτόνης, της ηπατικής αλκοόλης, της προπιονικής τεστοστερόνης. Χρησιμοποιείται στην ελαφρά βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιών καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρύο, κρέμες και σαμπουάν). Στη βιομηχανία βαφής, το Humate Potassium χρησιμοποιείται στην παραγωγή μειωτικών χρωμάτων, όπως η μείωση του μπλε RSN. Στη βιομηχανία ηλεκτροχημικών, για ηλεκτρολυτική επίστρωση, χαρακτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση και τη βαφή, τη λεύκανση και τη μερσερισμό, και ένα μεγάλο αριθμό συνθετικών τεχνητών ινών, οι ίνες πολυεστέρα του καλίου Humate για τις κύριες πρώτες ύλες. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης στον μεταλλουργικό παράγοντα θέρμανσης και δερμάτων απολίπανσης και ούτω καθεξής.

3, χημικές βασικές πρώτες ύλες, κάλιο Humate που χρησιμοποιούνται στην ιατρική, καθημερινά χημικά και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητικά ύδατα.

5. Η καθημερινή χημική βιομηχανία χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την παρασκευή βρώμικου σαπουνιού, σαμπουάν, κρέμας, κρύου, σαμπουάν κλπ. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται στην παρασκευή φλαβονοειδών, κάλων Humate βανιλλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.

1. Θέματα μεταφοράς: Όταν μεταφέρονται οι σιδηροδρομικές μεταφορές, τα χαλύβδινα βαρέλια μπορούν να μεταφερθούν από τα διαθέσιμα αυτοκίνητα γόνδολα. Η συσκευασία πρέπει να είναι πλήρης και η φόρτωση πρέπει να είναι ασφαλής. Κατά τη μεταφορά, βεβαιωθείτε ότι το δοχείο δεν διαρρέει, δεν καταρρέει, δεν πέφτει, Κάλιο Humate δεν έχει υποστεί ζημιά. Απαγορεύεται αυστηρά η ανάμιξη με εύφλεκτα ή εύφλεκτα υλικά, οξέα και βρώσιμες χημικές ουσίες. Τα οχήματα μεταφοράς πρέπει να είναι εξοπλισμένα με εξοπλισμό αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης διαρροής.

2, λόγους αποθήκευσης: αποθηκεύονται σε μια δροσερή, ξηρή, καλά αεριζόμενη αποθήκη. Κάλιο Humate Μακριά από φωτιά και θερμότητα. Η καλύτερη υγρασία στη βιβλιοθήκη δεν είναι μεγαλύτερη από 85%. Η συσκευασία πρέπει να είναι σφραγισμένη και όχι υγρή. θα πρέπει να είναι με εύκολο (μπορεί) εύφλεκτο, οξύ, όπως χωριστή αποθήκευση, το κάλιο Humate να αποφεύγεται η ανάμειξη. Ο χώρος αποθήκευσης πρέπει να είναι εφοδιασμένος με κατάλληλα υλικά για την υποδοχή διαρροών.