Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Αντίδραση νερού

Oct 11, 2017

Υδροξείδιο του καλίου (χημικός τύπος: ΚΟΗ, ποσότητα: 56,11) λευκή σκόνη ή φυλλώδη στερεά. Κάλιο Humate Σημείο τήξης 360 ~ 406 ℃, το σημείο βρασμού 1320 ~ 1324 ℃, η σχετική πυκνότητα 2.044g / cm3, σημείο ανάφλεξης 52 ° F, δείκτης διάθλασης n20 / D1.421, πίεση ατμού 1mmHg (719 ℃) . Με ισχυρή αλκαλική και διαβρωτική. Εύκολη απορρόφηση υγρασίας στον αέρα και απορροφητικότητα, απορρόφηση διοξειδίου του άνθρακα από ανθρακικό κάλιο. Διαλύεται σε περίπου 0,6 μέρη ζεστού νερού, 0,9 μέρη κρύου νερού, 3 μέρη αιθανόλης και 2,5 μέρη γλυκερόλης. Κάλιο Humate Όταν διαλύεται σε νερό, αλκοόλη ή επεξεργάζεται με οξύ για να παράγει πολλή θερμότητα. Το ρΗ του διαλύματος 0,1 mol / L ήταν 13,5. Μεσαία τοξική, μισή θανατηφόρα δόση (αρουραίος, από του στόματος) 1230mg / kg. Διαλυτό σε αιθανόλη, το κάλιο Humate είναι ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα. Έχει πολύ ισχυρή αλκαλική και διαβρωτική, τη φύση της και καυστική σόδα παρόμοια

1, που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλίας καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών όπως το κάλιο, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, το κάλιο Humate για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, ηπαπαρανόλης, προπιονικής τεστοστερόνης και ούτω καθεξής. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρέμα κρέμας, κρέμας και σαμπουάν). Στη βιομηχανία βαφών, για την παραγωγή βαφών, όπως η μείωση μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για την εκτύπωση και τη βαφή, τη λεύκανση και τη μερσερίωση, το κάλιο Humate και ένα μεγάλο αριθμό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή συνθετικών ινών, πρώτων υλών πολυεστερικών ινών. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμαντικές συσκευές και απολίπανση δερμάτων και ούτω καθεξής.

3, χημικές πρώτες ύλες, για φάρμακα, οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητής υγρασίας.

5, η χημική βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιού πλυσίματος, το σαμπουάν καλίου Humate μαλακό σαπούνι, κρέμα, κρέμα κρέμας, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.

Προετοιμασία ηλεκτρολύτη για ηλεκτρόλυση υδραργύρου με ηλεκτρόλυση με διάφραγμα. Ο θάλαμος ηλεκτρολύσεως σε γραφίτη (ή μέταλλο) για την άνοδο, ο υδράργυρος ως κάθοδος, η ηλεκτρόλυση του υδρογόνου του χλωριούχου χαλκού σε χλώριο, ο σχηματισμός αμαλγάματος καλίου στο θάλαμο υδραργύρου. Το μεγαλύτερο μέρος του μη αντιδράσαντος χλωριούχου καλίου υποβάλλεται σε κατεργασία σε κατάσταση αραιωμένου αλατόνερου και επιστρέφει στο στάδιο διαλύσεως πρώτων υλών. Το αμάλγαμα του καλίου αντιδρά με νερό για να παράγει υδροξείδιο του καλίου και υδρογόνο. Λόγω του διαλύματος του υδραργύρου από την περιεκτικότητα σε υδροξείδιο του καλίου 45% έως 50%, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υγρά προϊόντα υδροξειδίου του καλίου, Humate Potassium, αλλά και από την καυστική σόδα ατμού στον ατμό σε στερεό ή από προϊόντα υδροξειδίου του καλίου.