Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate Είτε το Τοξικό

Nov 02, 2017

Το υδροξείδιο του καλίου έχει επίδραση καύσης στους ιστούς, οι οποίοι μπορούν να διαλύσουν πρωτεΐνες και να σχηματίσουν αλκαλικές μετουσιωμένες πρωτεΐνες. Το διάλυμα ή η σκόνη εκτοξεύεται στο δέρμα, ειδικά στη βλεννογόνο με αποτέλεσμα μαλακές κηλίδες. Όσο μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωση του διαλύματος, τόσο μεγαλύτερη είναι η θερμοκρασία, τόσο ισχυρότερη είναι η επίδραση. Η εκτόξευση στο μάτι μπορεί όχι μόνο να προκαλέσει βλάβη στον κερατοειδή χιτώνα, αλλά και να καταστρέψει τον βαθύ ιστό του ματιού.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση ήταν 0,5 mg / m. Η εργασία θα πρέπει να είναι να αποφευχθεί η επαφή με το δέρμα και τα μάτια, αν τυχαία άγγιξε, κατεστραμμένα μέρη διαθέσιμο ύδωρ πλύσης, στη συνέχεια υγρή συμπίεση 5% οξικό οξύ, τρυγικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ ή διάλυμα κιτρικού οξέος? όπως η εκτόξευση του ανθρώπινου ματιού, το χρησιμοποιημένο νερό ή ο αλατούχος διαλύτης, πλένονται προσεκτικά 10-30 λεπτά, και στη συνέχεια σε 2% ή 0,5% του διαλύματος ροπαβακαΐνης νοβοκαίνης. Όταν η λειτουργία πρέπει να γίνεται από ανθεκτικά παντελόνια πανιών, που φορούν λαστιχένια γάντια, μανίκια, ποδιές, παπούτσια από καουτσούκ και άλλες προμήθειες εργασίας, τα χέρια πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ουδέτερη και υδρόφοβη αλοιφή.

Μέτρα ασφαλείας για το υδροξείδιο του καλίου: επαφή με το δέρμα: αφαιρέστε αμέσως τα μολυσμένα ρούχα, ξεπλύνετε με μεγάλο αριθμό ρέοντων υδάτων για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ιατρική περίθαλψη.

Επαφή με τα μάτια: Αφαιρέστε αμέσως τα βλέφαρα και ξεπλύνετε καλά με άφθονο ρέον νερό ή αλατούχο διάλυμα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ιατρική περίθαλψη.

Εισπνοή: γρήγορα ξεφύγουν από τη σκηνή στον καθαρό αέρα. Κρατήστε τον αεραγωγό ανεμπόδιστα. Εάν η αναπνοή είναι δύσκολη, δώστε οξυγόνο. Εάν σταματήσει η αναπνοή, πραγματοποιείται άμεση τεχνητή αναπνοή. Ιατρική περίθαλψη.

Κατάποση: γαργάρετε με νερό, πιείτε γάλα ή ασπράδι αυγού. Ιατρική περίθαλψη.

Μέθοδος πυρόσβεσης: χρησιμοποιήστε νερό και άμμο για να αποθηκεύσετε, αλλά πρέπει να αποτρέψετε το προϊόν από το νερό και να προκαλέσει εγκαύματα.

Υδροξείδιο του καλίου για χρήση και χρήση

Ανόργανα βιομηχανικά χρησιμοποιούμενα για την παραγωγή άλατος καλίου, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το νιτρώδες κάλιο, δύο όξινο φωσφορικό κάλιο και άλλες πρώτες ύλες. Η χημική βιομηχανία χρησιμοποίησε για να παρασκευάσει σαπούνι, σαπούνι, σαμπουάν πλύσης καλίου, μαλακό σαπούνι, κρέμα, κρέμα, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιείται για να παράγει προγεστερόνη, βανιλίνη και άλλες πρώτες ύλες. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης.

Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την κατασκευή αλκαλικών μπαταριών. Χρησιμοποιείται ως ξηραντικό, προσροφητικό, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιού καλίου, οξαλικού οξέος και διάφορα άλατα, που χρησιμοποιούνται επίσης στην ηλεκτρολυτική επίστρωση, χάραξη, λιθογραφία, κλπ.? το κάλιο χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο, κλπ. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βοριοϋδριδίου καλίου, σπιρονολακτόνης, βουτυλο αλκοόλης, προγεστερόνης και προπιονικής τεστοστερόνης. Για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικής μπαταρίας, καλλυντικών στην ελαφριά βιομηχανία (όπως κρέμα, κρέμα και σαμπουάν).

Στην βιομηχανία χρωστικών, χρησιμοποιείται για την παραγωγή βαφών χρώματος, όπως το μπλε RSN, κ.λπ. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, χρησιμοποιείται για ηλεκτρολυτική επίστρωση, χαρακτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας χρησιμοποιείται για την εκτύπωση, τη λεύκανση και τη μερσερίωση και χρησιμοποιείται ως κύρια πρώτη ύλη για τις τεχνητές ίνες και τις ίνες πολυεστέρα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης στον μεταλλουργικό θερμαντικό παράγοντα και την απολίπανση δερμάτων. Βασικές χημικές πρώτες ύλες, που χρησιμοποιούνται στην ιατρική, την καθημερινή χημική βιομηχανία κλπ. Απορροφητικά για αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και νερό, που χρησιμοποιούνται επίσης στη φαρμακευτική βιομηχανία.