Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Κάλιο Humate με ισχυρή αλκαλική και διαβρωτική

Sep 22, 2017

Υδροξείδιο του καλίου (χημικός τύπος: ΚΟΗ, ποσότητα: 56,11) λευκή σκόνη ή φυλλώδη στερεά. Κάλιο Humate Σημείο τήξης 360 ~ 406 ℃, το σημείο βρασμού 1320 ~ 1324 ℃, η σχετική πυκνότητα 2.044g / cm3, σημείο ανάφλεξης 52 ° F, δείκτης διάθλασης n20 / D1.421, πίεση ατμού 1mmHg (719 ℃) . Κάλιο Humate Με ισχυρό αλκαλικό και διαβρωτικό. Εύκολη απορρόφηση υγρασίας στον αέρα και απορροφητικότητα, απορρόφηση διοξειδίου του άνθρακα από ανθρακικό κάλιο. Διαλύεται σε περίπου 0,6 μέρη ζεστού νερού, 0,9 μέρη κρύου νερού, 3 μέρη αιθανόλης και 2,5 μέρη γλυκερόλης. Όταν διαλύεται σε νερό, αλκοόλη ή επεξεργάζεται με οξύ για να παράγει πολλή θερμότητα. Κάλιο Humate Το ρΗ του διαλύματος 0,1 mol / L ήταν 13,5. Μεσαία τοξική, μισή θανατηφόρα δόση (αρουραίος, από του στόματος) 1230mg / kg. Διαλυτό σε αιθανόλη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα. Έχει πολύ ισχυρή αλκαλική και διαβρωτική, τη φύση της και καυστική σόδα παρόμοια.

Η οργάνωση έχει καύση, μπορεί να διαλύσει την πρωτεΐνη, το κάλιο Humate το σχηματισμό αλκαλικής μετουσιωμένης πρωτεΐνης. Λύση ή σκόνη πιτσιλιστεί πάνω στο δέρμα, ειδικά πιτσιλιστεί στον βλεννογόνο, μπορεί να παράγει μαλακή κηλίδα. Όσο υψηλότερη είναι η συγκέντρωση του διαλύματος, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, το κάλιο Humate το ισχυρότερο αποτέλεσμα. Πασμωμένο στο μάτι, όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον κερατοειδή χιτώνα, αλλά και να προκαλέσει βλάβη στα μάτια.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση είναι 0,5 mg / m. Πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια, όπως ακούσια επαφή, το νερό μπορεί να πλυθεί με κατεστραμμένα μέρη και στη συνέχεια να διαβρέχεται με 5% οξικό οξύ, τρυγικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ ή διάλυμα κιτρικού οξέος. όπως το πιτσίλισμα των ματιών, το κάλιο Humate την εφαρμογή του νερού ή αλατούχου προσεκτικά αργή πλύση 10 ~ 30 λεπτά, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο 2% της carnivacaine ή το 0,5% του διαλύματος cardaine. Η λειτουργία θα πρέπει να φοράει το ανθεκτικό πανί που είναι κατασκευασμένο από στολές, φορώντας γάντια από καουτσούκ, μανσέτες, ποδιά Humate Humate, παπούτσια και άλλα προϊόντα ασφάλισης εργασίας, τα χέρια θα πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ουδέτερη και υδρόφοβη αλοιφή.

1, που χρησιμοποιείται ως αποξηραντικό, απορροφητικό, για την παραγωγή οξαλικού οξέος και ποικιλίας καλίου, αλλά και για ηλεκτρολυτική, γλυπτική, λιθογραφία και ούτω καθεξής.

2, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πρώτων υλών όπως το κάλιο, όπως το υπερμαγγανικό κάλιο, το ανθρακικό κάλιο και ούτω καθεξής. Στη φαρμακευτική βιομηχανία, για την παραγωγή βορίου καλίου, σπιρονολακτόνης, ηπαπαρανόλης, προπιονικής τεστοστερόνης και ούτω καθεξής. Στην ελαφρά βιομηχανία για την παραγωγή σαπουνιού καλίου, αλκαλικών μπαταριών, καλλυντικών (όπως κρέμα κρέμας, κρέμας και σαμπουάν). Στη βιομηχανία βαφής, το Κάλιο Humate για την παραγωγή βαφών, όπως η μείωση του μπλε RSN και ούτω καθεξής. Στην ηλεκτροχημική βιομηχανία, για ηλεκτρολυτική επικάλυψη, γλυπτική και ούτω καθεξής. Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, για εκτύπωση και βαφή, λεύκανση και μερσερισμό, καθώς και μεγάλο αριθμό χρησιμοποιημένων για την κατασκευή συνθετικών τεχνητών ινών, βασικών πρώτων υλών ινών πολυεστέρα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης για μεταλλουργικές θερμαντικές συσκευές και απολίπανση δερμάτων και ούτω καθεξής.

3, χημικές πρώτες ύλες, για την ιατρική, το κάλιο Humate οικιακές χημικές ουσίες και ούτω καθεξής.

4, που χρησιμοποιούνται ως αναλυτικά αντιδραστήρια, αντιδραστήρια σαπωνοποίησης, διοξείδιο του άνθρακα και απορροφητής υγρασίας.

5, η χημική βιομηχανία για την παρασκευή σαπουνιού, σαμπουάν μαλακό σαπούνι, κρέμα, κρέμα κρέμας, σαμπουάν και άλλες πρώτες ύλες. Η φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή προγεστερόνης, βανιλίνης και άλλων πρώτων υλών. Η βιομηχανία βαφών χρησιμοποιείται για την παρασκευή χρωμάτων μελαμίνης. Κάλιο Humate Η βιομηχανία μπαταριών χρησιμοποιείται για την παραγωγή αλκαλικών μπαταριών.