Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Τα πλεονεκτήματα του βιο-οργανικού λιπάσματος

Dec 28, 2017

Η χρήση βιολογικών οργανικών λιπασμάτων έχει τα ακόλουθα οφέλη:

Το βιολογικό οργανικό λίπασμα περιέχει μια ποικιλία ευεργετικών μικροοργανισμών, αμινοξέων, πεπτιδίων, ενζύμων και μικροβιακών αντιβιοτικών. Το βιολογικό οργανικό λίπασμα μπορεί να μειώσει τον άνθρακα και το άζωτο, ο λόγος άνθρακα προς άζωτο είναι πολύ μεγάλος, ο ρυθμός αποσύνθεσης μικροβίων είναι αργός και η κατανάλωση του εδάφους στο αποτελεσματικό άζωτο. Ταυτόχρονα, μπορεί να αναστείλει το παθογόνο του φυτού, να βελτιώσει το μικροβιακό περιβάλλον και τη φυσική δομή του εδάφους, να βελτιώσει την ασυλία του φυτού, να βελτιώσει την ποιότητα των καλλιεργειών και την αντοχή στην αποθήκευση.

1 βιο-οργανικό λίπασμα σε σύγκριση με το χημικό λίπασμα:

1) ολοκληρωμένα στοιχεία βιολογικών οργανικών λιπασμάτων · θρεπτικά στοιχεία θρεπτικών στοιχείων μόνο ένα ή περισσότερα.

2) Το βιολογικό οργανικό λίπασμα μπορεί να βελτιώσει το έδαφος. η τακτική χρήση λιπασμάτων μπορεί να προκαλέσει συμπύκνωση του εδάφους.

3) Το βιολογικό οργανικό λίπασμα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του προϊόντος. υπερβολικό χημικό λίπασμα οδηγεί σε κακή ποιότητα προϊόντος.

4) Το βιο-οργανικό λίπασμα μπορεί να βελτιώσει τη μικροχλωρίδα της ριζόσφαιρας καλλιέργειας και να βελτιώσει την αντίσταση των παρασίτων στα φυτά. το χημικό λίπασμα είναι μικροοργανισμοί καλλιέργειας

Μια ενιαία ομάδα, επιρρεπής σε παράσιτα και ασθένειες.

5) το βιολογικό οργανικό λίπασμα μπορεί να προωθήσει τη χρήση χημικών λιπασμάτων, να βελτιώσει τη χρήση των λιπασμάτων, Το λίπασμα μόνο μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε σταθερά θρεπτικά συστατικά

Χαμένος

2 βιο-οργανικό λίπασμα και εκλεπτυσμένο οργανικό λίπασμα σε σύγκριση με:

Εξειδικευμένο οργανικό λίπασμα είναι αποξηραμένο ζωικό λίπασμα, θρυμματισμένη συσκευασία για την πώληση οργανικών λιπασμάτων.

1) Πλήρως αποικοδομημένο βιολογικό οργανικό λίπασμα, μη καύση ριζών, μη σάπια φυτά. εκλεπτυσμένο οργανικό λίπασμα χωρίς ωριμότητα, η άμεση χρήση του αποσυντίθεται στο έδαφος, θα προκαλέσει το φαινόμενο της καύσης φυτά.

2) Βιο-οργανικό λίπασμα αποσυντίθεται σε υψηλή θερμοκρασία, σκοτώνει τα περισσότερα παθογόνα και αυγά, μειώνει τα παράσιτα και τις ασθένειες. εκλεπτυσμένο οργανικό λίπασμα χωρίς αποσύνθεση, θα οδηγήσει σε υπόγεια παράσιτα όταν αποσυντεθούν στο έδαφος.

3) Το βιολογικό οργανικό λίπασμα προσέφερε ευεργετικά βακτήρια, λόγω της επίδρασης της χλωρίδας, μειώνοντας την εμφάνιση ασθενειών. εξευγενισμένο οργανικό λίπασμα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας ξήρανσης, σκοτώνοντας όλους τους μικροοργανισμούς μέσα.

4) βιολογικά οργανικά λιπάσματα με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. εξευγενισμένο οργανικό λίπασμα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας επεξεργασίας, με αποτέλεσμα την απώλεια θρεπτικών ουσιών.

5) βιο-οργανικό αποσμητικό λιπάσματος, ελαφρά οσμή, σχεδόν καθόλου οσμή? εκλεπτυσμένο οργανικό λίπασμα χωρίς αποσύνθεση, την επανεμφάνιση της δυσοσμίας.

3 βιο-οργανικό λίπασμα και η διαφορά μεταξύ κοπριάς:

1) Πλήρως αποικοδομημένο βιολογικό οργανικό λίπασμα, το ποσοστό θνησιμότητας των αυγών έφθασε το 95% ή περισσότερο. απλή σωρός κοπριάς, η θνησιμότητα των αυγών είναι χαμηλή.

2) βιολογικό οργανικό λίπασμα άοσμο, κόπρος βρωμάει.

3) βολική και ομοιόμορφη εφαρμογή των βιολογικών οργανικών λιπασμάτων, εφαρμογή κοπριάς αγροκτήματος δεν είναι βολικό, άνιση εφαρμογή του λιπάσματος.

4 βιο-οργανικό λίπασμα και βιολογική διαφορά λιπάσματος:

1) Το βιολογικό οργανικό λίπασμα είναι φθηνό, περίπου 1.000 γιουάν ανά τόνο. βιο-λίπασμα είναι ακριβό, δεκάδες χιλιάδες ανά τόνο.

2) Το βιολογικό οργανικό λίπασμα περιέχει λειτουργικά βακτήρια και οργανική ύλη, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν το έδαφος και να προωθήσουν την απελευθέρωση σταθερών θρεπτικών ουσιών στο έδαφος. Το βιο-λίπασμα περιέχει μόνο τα λειτουργικά βακτήρια και προωθεί τη χρήση σταθερών λιπασμάτων στο έδαφος μέσω των λειτουργικών βακτηριδίων.

3) Η οργανική ύλη του βιολογικού οργανικού λιπάσματος είναι το περιβάλλον διαβίωσης λειτουργικών βακτηρίων, το οποίο είναι εύκολο να επιβιώσει μετά την εφαρμογή του στο έδαφος. Τα λειτουργικά βακτηρίδια του βιολογικού λιπάσματος μπορεί να μην είναι κατάλληλα για κάποιο περιβάλλον εδάφους.